Läget just nu

Idag tänkte jag gå igenom och sammanställa det som  går att läsa sig till på internet om lagen som kommer att spela i division 5 näste år.

Stegeborg: Här finns ännu ingen information om nya spelare eller spelare som kan komma att lämna. Ett vaket öra har dock snappat upp att det verkar vara fler spelare som kan lämna än det kan komma in.

Kimstad: Inget silly snack här heller, den stora frågan är vilken serie de kommer tillhöra nästa år. Röster inom Kimstad skulle gärna se en serie där Vånga, Skärblacka, Kimstad, Norsholm kom i samma serie.

Hageby: Man hra hållt öppna träningar under hösten och vad jag förstår så har intresset runt klubben ökat och man har flera spelare på gång som man inte vill gå ut med namn på. Man satsar i år på en bred trupp som klarar av avstängningar och skador.

Hird: Gör som vanligt ingen glad då det inte finns någon bra hemsida eller liknande. Det ända som går att luska fram är att färre spelare kommer gå mellan Lindö FF och Hird kommande säsong pga. Lindös degradering.

TRIX: Har gjort klart med ny tränare, Henrik Einarsson. Man har även gått ut på hemsidan med att man söker nya spelare inför nästa säsong, så antagligen kommer några nya spelare presenteras snart.

Svärtinge: Än så länge så har man gjort en officiell värvning i Dennis Norblad, närmast från Norrköpings FF. En spelare som har Svärtinge som moderklubb.

Skarphagen: Ryktet säger som sagt att laget går i nedläggningstankar, på grund av detta så avvaktar vi med information om Skarphagen

Saltängen: Man har under frimånaden än så länge haft runt 30 pers på träningarna, detta tyder på att man antagligen kommer göra ett par värvningar i år. Dock undet AT så var det mest de gamla rävarna som deltog. Man startar även upp ungdomsverksamhet vilket kan tyda på att man kommer satsa på egenproducerat.

Chile Unido: Har under hösten gjort klart med en ny tränare i Josef Massi som man hoppas kommer kunna lyfta upp laget till division 4. Massi har tidigare i sin karriär spelat i IFK Norrköping och man hoppas han kan införa stabilitet runt om Chile. På grund av min dåliga spanska så kan jag tyvärr inte läsa av mer om Chile gjort klart med något mer nyförvärv, men lite på att de kommer bli starka.

Så till de nya lagen i division 5 och de lagen som antagligen kommer tillhöra den östra divisionen.

Dagsberg:
Ryktet säger att de flesta spelarna kommer stanna trots att man åkte ur fyran. Även några spelare från Lindö sägs vara på väg till Dacka.

Lindö FC: Vinnare i division 6 norra förra året består mestadels av gamla Lindö FF spelare och man har gjort klart med ytterligare en till nästa år nämligen Johan Larsson som har varit mycket duktig de senaste åren i Lindö FF.

Loddby: Enligt hemsidan så finns det intressanta spelare från högre och lägre divisioner, samt att en del spelare har fått anbud från andra klubbar, ligger dock lågt än så länge. Två nyförvärv kan jag hitta, Kennedy och Daniel Ödun närmast från Getängen.

Som ni ser så ligger de felsta klubbarna lågt just nu. Men det lär rassla till snart med övergångarna.

 


Kommentarer
Postat av: ...

Mycket bra sida!!



Saltängen har som minst haft 30 personer / träning rekordet är 40, då var över hälften spelare som provtränade. Att det var mest gamla rävar på AT-cupen beror mycket på att övergångar inte hinner bli klara nu när cupen körs i november!

2009-11-25 @ 10:35:53
Postat av: Stegeborgs IF

Lite info från Stegeborgs IF

Vad det gäller nyförvärv och förluster är följande klart. Jörgen Carlsson är klar kommer närmast från Chile U medan Emil Södling lämnar för spel i Valdem. IF. Sedan har vi ett antal nyförvärv på gång som kommer att presenteras så småningom

2009-11-25 @ 13:34:12

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0