Oavgjort är melodin för tillfället

Tidig uppgång idag, och vad passar inte bättre då än att skriva lite om gårdagens matcher?

Börjar först o främst med matchen som spelades i fredags, Stegeborg - Saltängen, matchen slutade 1-1 efter att man, vad jag har förstått ägt halva matchen var. Saltängen verkar ha skaffat premiärnerver, eftersom de på pappret är bättre än Stegeborg och borde vinna mot dem. Hur som helst matchen slutade 1-1. Diverse publik har dock sagt att man tyckte att Steget förtjänade att vinna då man skapade fler heta lägen än Saltängen.

Nästa match ut är Chile Unido - Skarphagen, och här vill jag kalla det att det är en riktig premiärskräll. Skarphagen klarar 1-1 mot Chile. Nu har jag inte någon info om hur matchbilden såg ut, så om någon vill göra en kommentar om den match så gör gärna det. Starkt hur som helst av Skarphagen!

Hageby - Dagsberg, på förhand den svåraste matchen att tippa och många trodde på X i denna match, vilket det också blev. 2-2, ett reslutat som enligt mig är helt logiskt. Ett hårdsatsande Hageby mot Dagsberg som imponerat på försäsongen.

Det har bara blivit en seger än så länge i premiäromgången och den stod gubbarna i Lindö FC för. På ett blåsigt City Gross Arena hade lagen varsin halvlek och Lindö utnyttjade sin halvlek bättre än Svärtinge gjorde med sin. Svärtinge ledde med 2-0 i halvtid, men Lindö vände på steken i andra halvlek och kunde till slut punktera matchen i slutskedet. Jag va själv och tittade på denna match och jag kan säga så mycket som, underskatta inte Lindö och inte heller Svärtinge. Det va en småtrevlig tillställning det bjöds på.

Idag ska de fyra återstående lagen spela, det är Bråvalla - Loddby som kommer spelas på Parkens södra plan om jag förstått det rätt och så är det Hird mot Trix och det på City Gross Arena, då jag är lite smånyfiken på Bråvalla som jag inte kunnat ta reda på så mycket om i vinter så blir det nog att bege sig till konstgräset om nu matchen spelas där. Om någon vet 100% skriv gärna en kommentar om tid och plats för den matchen!