Årets värvning?

Det har inte hänt så mycket på senaste tidens övergångsmarknad, dock är det som har hänt desto mer intressant.
Andreas Karnevald som bland annat spelat i Smedby AIS, Assyriska och nu senast Lindö FF har skrivit på för Saltängens BK, helt klart en het kandidat till årets värvning. Saltängen värvar även Svärtinge SKs Viktor Niklasson.

Saltängen har inte gjort mindre än 16 värvningar inför nästkommande säsong.

Chile Unido har stängt av två spelare efter det som hände i Stegeborgscupens final. De är avstängda tills vidare. Jag gissar att man avvaktar domarens rapport för att kanske sedan gå vidare med ärendet.

En lite intressant fråga har dykt upp, vilken serie kommer vara den roligaste att följa kommande säsong?
I många år har division 4 varit den roligaste och mest intressant i östgötafotbollen, men är det så att femman går om i år?
Fortsätt att diskutera detta och kom kom gärna med bra argument om varför du just tycker som du tycker.


Snart är det dags för träningsmatcher, många lag börjar tidigt i år (om den här snön försvinner någon gång). Ska som jag sagt många gånger tidigare bli intressant.

Här under i det tidigare inlägget så följer en sammanställning på de övergångar jag än så länge vet om.

Kommentarer
Postat av: Mankan

Jag tycker nog att Hageby har gjort ett bättre nyfövärv i Jonas Samuelsson och Peter Graflund som håller div 3klass som spelare

Karna flyttar bara omkring i klubbarna i stan

kanske en orolig själ

2010-02-11 @ 09:02:41
Postat av: Roy

Graflund är skadad och kommer inte träna ihjäl sig precis. Chile o Saltis kommer bli mest intressanta.

2010-02-11 @ 09:43:47
Postat av: Makkay

Ja Karna skulle jag inte ge mycket för. Kan väl vara bra i en match för att sen falla ur matcher helt. Saltis hypar honom allt för mycket. Kan bli jobbigt för honom. För han håller inte den klassen så att han kan ses som nån "frälsare".

2010-02-11 @ 21:42:25
Postat av: Benny

Tycker karna bara var en i mängden i Lindö! Inget speciellt med honom, överskattad spelare som bara flyttar omkring bland lagen i stan! Saltängen o Hageby har Värvat många nya spelare, men hur många av dom håller egentligen måttet? Bara fyllnadsspelare från division 6 och bänknötare från femman ev fyran! Måste nog hålla Chiles värvningar ett snäpp högre! Carlos Tapia var en av Assyriskas bästa spelare och dominerade mittföltet i trean! Alex Salamanca är en duktig allroundspelare som spelat högre upp än division 3, har också fått en rutinerad och säker målvakt i Nelson Gonzales som också spelade division 3 förra året, sen har man ju värvat Mickael

Cupan i försvaret som fortfarande håller hög klass. Sen har man ytterligare ett par gubbar till med division 3-4 meriter, så jag håller nog Chile som skyhöga favoriter i år. Men det blir helt klart en spännande serie i år, ska bli roligt o följa femman i år;-)

2010-02-12 @ 09:06:45
Postat av: Svenis

ska bli intressant . jag tror alla lag kan slå varandra under en bra dag. Undra vilka som åker ut.. Lindö FC och Loddby kanske?

2010-02-12 @ 11:05:44
Postat av: Stefan

Jag tycker att ALLA derbyn med , Norsholm , Kimstad , Vånga & Skärblacka är årets höjdare..

2010-02-12 @ 13:31:00
Postat av: ...

Då är derbyna

Saltis, hageby, Trix, Skarphagen, Hird, Chile roligare

2010-02-12 @ 15:45:52
Postat av: Kalle

Segrare: Chile

Nedflyttade: Trix och Stegeborg



Hoppas Steget klarar sig kvar, men truppen känns tunn. Trix känns svagare än ifjol. Chile känns stabilare i år. Lindö FC tror jag kommer tillhöra toppen, har en väldig rutin i laget. Loddby klarar sig på inspiration.

2010-02-12 @ 16:11:14
Postat av: Jonas

Håller med Kalle , Chile känns väldigt stabilar i år glöm inte alla nyförvär och dom som är kvar från förra året. tex Ricardo Viveros, molina , rorro rutinerad spelare som har spelat högre divisioner.



Lycka till gubbar. Div.5 kommer bli SUPER spännande i år..

2010-02-12 @ 16:43:28
Postat av: Karna

Shit grabbar här va ni inte nådiga :) Men ja tycker det är as kul, verkligen! Keep up the good work så ses vi framåt april/maj.. Trixa lugnt!

2010-02-13 @ 16:11:30

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0