Internetstrul

Efter mycket bråk och tjafs med en välkänd internetleverantör som börjar på T och slutar på A så funkar internet återigen här hemma!

Det är ju ett tag sedan helgen nu så vi kör en snabbgenomgång av matcherna:

Lindö FC - Skarphagens IK 1-1
Två formstarka lag spelar oavgjort, vilket känns logiskt.

Svärtinge SK - KFUM Trix 4-0
Svärtinge tar en programenlig seger över Trix som snart är så gott som klara för sexan.

Saltängens BK - BK Hird 2-1
Saltängen som visar en upp en formtopp slår Hird, båda lagen i stort sett klara känns det som.

Stegeborgs IF - Loddby IF 2-0
Stegeborg tar sin tredje seger i år och andra mot Loddby, kan vara avgörande när serien summeras.

Chile Unido - Dagsbergs IF 0-1
Dacka imponerar och slår Chile, tack vare resultatet så lever serien.

Hageby IF - Bråvalla IK 3-1
Bråvalla har en riktig formsvacka, missar att täppa igen försprången som Chile skaffade sig i förra omgången. Hageby så gott som klara för nästa år.

Så det va det som hände i helgen. Som jag ser det just nu i och med helgens resultat så är det mest intressanta i serien kampen mellan Loddby och Stegeborg, där Stegeborg nu tog ett jättekliv, i och med segern över Loddby, till fortsatt spel i femman nästa år.

I toppen så missade som sagt Bråvalla att täppa igen de förlorade poängen från förra omgången, istället så ligger nu Skarphagen tvåa endast fyra poäng bakom Chile, en poäng bakom dem återfinns Dagsberg och Bråvalla. Än så länge lever serien!

I nästa omgång spelas det som vanligt en del intressanta matcher:

BK Hird - Lindö FC
Två lag som i och med seger kan räkna sig som divison 5 lag nästa år. Kommer bli tufft och jämt och jag tror Lindö drar det längsta stråt och vinner.

Skarphagens IK - Dagsbergs IF
Tvåan mot trean, vinnarna i denna match tar upp kampen på riktigt med Chile Unido om seriesegern. Det andra laget blir avhängt. Det blir tyvärr ett tråkigt oavgjort resultat i denna match

KFUM Trix - Stegeborgs IF
Trix måste grabba den sista chansen som finns kvar och slå Stegeborg, vinner Stegeborg samtidigt som andra resultat går deras väg kan man nog vara ganska säkra på fortsatt spel i femman. Stegeborg vinner.

Chile Unido - Saltängens BK
Chile gick på en mina mot Dacka och är revanschsugna, Saltängen har visat gryende form och med lite flyt kan man mycket väl störa Chile. Chile vinner ändå matchen.

Bråvalla IK - Svärtinge SK
En jämn match, kommer Svärtinge vara trötta efter matchen mot Smedby? Bråvalla har inte imponerat i höst. Har ändå chans att haka på toppen. Oavgjort!

Loddby IF - Hageby IF
Loddby måste vinna mot ett Hageby som visat prov på bra spel. Stämmer det för Hageby så har inte Loddby en chans och sexan kommer allt närmare. Motivation slår klass? Oavgjort.

Vinner Svärtinge ikväll mot Smedby så är jag mäkta imponerad av dem. Varför skulle de inte kunna göra det? Har man bl.a slagit ut Sylvia så kan man slå ut vilka som helst. Heja Svärtinge och femman!

Kommentarer
Postat av: Leif

Svärtinge - Smedby 1-3Smedby skapar massor med farliga chanser, men matchen i säg är faktiskt överasskande jämn där Svärtinge skapar flera spelchanser. Men samtidigt bränner man 2 straffar & då är det svårt.

2010-09-01 @ 21:55:36
Postat av: Hird

Såg att du trodde på Lindö i matchen ikväll men vi är starka på hemmaplan och jag i alla fall tror vi säkrar platsen i femman nästa år. Var inne och nosade på lindö's hemsida precis och såg att dom bara har 11 man till matchen och med den konditionen dom har visat upp under säsongen så lär vi kunna rulla in ett par enkla bollar under matchens andra hälft! Heja Hird!!

2010-09-03 @ 09:58:58
Postat av: Hird Göran igen

Hade som sagt lite tid över här på morgonkvisten och forsatte att kika runt. Intressant hur bottenstriden kan avgöras i den här omgången. Vinst för stegeborg och hageby betyder 5 poängs avstånd mellan loddby och steget och det ska väl vara för mycket att ta igen med endast 4 matcher kvar sen? Speciellt för ett lag som loddby som helt saknar lirare av klass.

2010-09-03 @ 10:03:42
Postat av: Polla

Loddby saknar väl inte lirare av klass? Man har ju några bra fotbollsspelare, Alejandro bl.a...Loddbys problem verkar väl snarast vara lagsamanhållningen och stämningen i laget, om man utgår från hur snacket går på deras forum...Vad skulle du säga är Hirds problem, ni skulle ju vinna i år?

2010-09-03 @ 11:11:04
Postat av: Loddby

Haha, lite roligt att Hird säger att Loddby saknar spelare av klass när vi spelade ut er totalt i våran match, visst ni vann matchen med 4-1, det säger jag inget om, men ni var utspelade så känns lite dumt o säga, o tänk på att stegeborg har kvar chile o bråvalla efter denna omgång så helt kört är de inte, även om de självklart inte är optimalt.Vi syns på Hirdvallen i sista omgången, så kan vi prata om våra klasspelare då. Lycka till framtills dess

2010-09-03 @ 16:21:15
Postat av: Resultat

Hird - Lindö 2 - 3. Oj så trötta Lindö var i andra halvlek :)

2010-09-03 @ 22:22:47
Postat av: Anhängare

Ja jo, visserligen var lindö trötta men de hade ju sparkapital på bänken kan man lugnt säga!

2010-09-04 @ 03:03:20
Postat av: Sydvallen

Chile - SBK 2-1. Bra match där det kunde sluta hur som helst. Chile gjorde det bra som vände till vinst tillslut men oavgjort var mer rättvist.

2010-09-04 @ 16:16:18
Postat av: Loddby IP o Ljudvallen

Loddby - Hageby 1-1 efter att i första var det bara Loddby sen tog Hageby över i andra o kunde kvittera med 10 kvar.Trix - Stegeborg 2-1 efter Trix vänt ett 0-1 underläge.Blir tajt i botten...

2010-09-04 @ 18:01:17
Postat av: Till sydvallen

Jo håller med dig att det var jämt stundtals trots att bägge lagen saknade många spelare! Men att överdriva och säga att oavgjort hade varit rättvis!!!

Vilken match var du på? Saltängen hade väl 2 högst 3 avslut under matchen plus några hörnör som blev lite farliga varav ett mål. Men chile var så inefektiva vid avsluten o missade mängder med chanser, bland annat ett läge framför mål där robin missar i stort sett öppet mål fån 2-3 meter!

Chile äger matchen o saltänger slår sin långbollar på sina pensionärer därframme!!!Enligt mig så skulle det ha slutat minst 4-1 eller 5-1!

Så håller absolut inte med dig om att oavgjort hade varit rättvis:P

2010-09-05 @ 12:14:40
Postat av: anonymous

sällan chile börjar bråka här då

2010-09-05 @ 18:41:21
Postat av: Sydvallen

Ni chilenare e så enkelspåriga. Saltängen hade de bästa chanserna medans Chile hade mest bollinnehav. Saltis missar två frilägen och Chile hade ett öppet mål som man missade. 3-3 skulle matchen ha slutat om man ser till helheten. Tänk på att man inte kan vinna matcher på endast bollinnehav man måste ha en spetskvalite. Ni vinner div. 5 men med det försvaret ni har nu åker ni ut 4:an 2011. Dags att scouta.

2010-09-07 @ 15:08:09

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0