Årets värvning?

Årets värvning i femman?
Det är mycket troligt att det är de. Tränaren i Chile Unido presenterade igår sitt färskaste nyförvärv för folkbladet igår, nämligen Michael Cupan som spelade i Azech förra året.  En riktigt klassvärvning som kommer ge lugn och trygghet i Chiles försvar, sedan tidigare har man ju gjort klart med Alex Tapia och Phillipe Moya från Assyriska målvakten Nelson Gonzales från Syrianska och Marco Alday från Skarphagen.

Man säger även att det är ytterligare spelare på gång. Klart är det också att skyttekungen förra året, Ricardo Viveros stannar. Han har haft anbud från Ljungskile men tackat nej och stannar för tillfället i Chile Unido.

Vad kan man säga, Chile seglar upp som klar favorit till seriesegern just nu, man va nära förra säsongen och i år ser man verkligen redo ut att ta klivet.

Åter till ett rykte som florerat runt, har tidigare skrivit om en av sexans bästa spelare som var på väg uppåt och nu är det bekräftat att det var Anton Bäckstedt 18 år som öste in mål förra året, han har skrivit på för NIF Bosna. Han gör ett hopp på tre divisioner.

Stegeborg fortsätter att värva, Thim Warfvinge från Östra Ryd har skrivit på och Erik Roos även han från Östra Ryd ryktas vara på väg till Stegeborg.

I helgen så är det Billerud Cup, tyvärr är det inte så många divison fem lag från den östra serien som kommer att delta det är, Norsholm och Loddby. Från den andra femman (lag som jag tror kommer tillhöra mellersta) kommer Skärblacka, Finspång och Vånga delta. Har jag tid så kommer jag vara där och kolla lite på dessa lag, kommer bli intressant att följa och hoppas det kan bli en rolig dag

Kommentarer
Postat av: ...

Ta det lugnt, årets värvnning kommer Saltis göra.

Vänta & se efter nyår!



Cupan, mja har väl sina bästa dagar bakom sig!

2009-12-12 @ 16:43:50
Postat av: Har lite koll

VÄnta bara i slutet av mars när Loddby har värvat klart. Tror de kommer bli en grymt jämn femma iår!! Ingen lag kommer springa iväg.

2009-12-12 @ 17:21:06
Postat av: ..

Chile har ju sen sin mentalitet som både kan hjälpa & INTE hjälpa!!

Få se hur många om klarar en hel säsong utan längre avstängningar!

2009-12-12 @ 17:33:33
Postat av: Cupen

Man ska dock inte dra för stora växlar av inomhus fotboll, det är ute på dem stora planerna med dem stora målen allt visas..

2009-12-12 @ 18:15:19
Postat av: Danne

Alla snackar skit om chile unido.. vad spelar det för roll men avstängningar alla spelare har ju det till och med duu ,som inte skriver sitt eget namn!!

2010 kommer Chile ta hem 5:an ;) Bästa laget med sina bästa nyförvärv.. Puss puss

2009-12-14 @ 04:29:41
Postat av: Martin

Det är ju för att Chile Unido beter sig som skit. Man gnäller och spelar fult, men framför allt så hotar man motståndare. Man ska bli tagen efteråt, dom ska knulla ens mamma och man ska bli dödad.



Dessutom är dom fruktansvärt osympatiska, dryga och otrevliga. Oavsett om dom har vunnit eller förorat...



Chile unido får gärna gå upp i nästa år, bara man slipper möta dom i framtiden. Tråkigare matcher finns fan inte, Chile tar bort allt roligt i fotboll.



2009-12-14 @ 09:49:22
Postat av: ...

Jag håller med Martin.

Förekommer mycket hot & allmänt otrevlig stämning.

Detta från både spelare & "supporters"



jag håller med, hoppas dom vinner eller åker ut så vi slipper dom i femman.



Detta är inte skitsnack om Chile utan den sorgliga sanningen, tror många lag & spelare kan hålla med om detta.

2009-12-14 @ 09:55:24
Postat av: Alex

Måste tyvärr instämma med ovanstående talare.

Chile skulle kunna vara ett väldigt roligt lag att möta då de har många duktiga spelare och rullar bra boll. Tyvärr förstör de detta med att bete sig som skräp på planen.



Ser inget fel i att spela tuff och fysisk fotboll men Chile förstör genom att vara allmänt odrägliga på planen. Givetvis bidrar man inte till någon förbättring till att klaga på dem här men ibland funderar man på om de tycker att det är kul med fotboll själva när de beter sig som de gör och att det är allmänt synd när duktiga fotbollspelare förstör vad som skulle kunna vara en rolig match genom att bete sig illa.

2009-12-15 @ 16:01:22
Postat av: Markus

Varför säger ni CHILE UNIDO , d är inte hela laget som förstörs skiten det kan vara 3-4 spelare men sluta larva er nu killar.. Håller med Alex Chile skulle kunna vara ett väldigt roligt lag att möta då de har många duktiga spelare och rullar bra boll.. ;)

2009-12-18 @ 13:38:21
Postat av: ..

Övriga spelare/ledare gör ju inte något för att ta avstånd från de som du nämner 3-4 spelares aggerande.



Vilket annat lag skulle som minst byta ut dessa spelare som beter sig så här illa.

2009-12-18 @ 14:47:43
Postat av: Martin

Tyvärr så ingår ju 2 ledare (iaf förra året) i dessa 3-4 stycken, som i min mening snarare är 5-6 stycken. Alltså nästan halva laget.



2009-12-19 @ 17:44:05
Postat av: Emil

Har själv spelat i Chile Unido i flera år (är ej chilenare)har absolut ej varit något helgon på planen och mött flera gnällgäng som Skarphagen och Norsholm( med all respekt!!) men när matchen har varit över så är allt varit glömt för min del. Allt stannade på planen. Det jag menar är att man ska sluta att gnälla här och i stället ge igen på planen genom att vinna matcher för det finns väl inget skönare att vinna mot lag man inte gillar heller hur!?

2009-12-21 @ 13:10:20

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0