Avgjort?

En mycket intressant omgång har spelats och mycket har hänt i serien, genomgång här och nu.

 

KFUM Trix - Saltängens BK 0-3

Saltängen tar en seger som man bara ska göra, man är bättre än Trix och vinner helt logiskt. Trix har det tungt just nu och ser allt mer ut som ett av två lag som kommer åka ur. Saltängen ligger i mitten där de är i stort sett säkra.

 

Skarphagens IK – Svärtinge SK 2-1

Skarphagen vinner och vinner, nu på samma poäng som tvåan Bråvalla. Fortsätter man ta sina segrar så finns det en liten chans till att ta hem serien. Svärtinge går bet mot ett lag som är starkare, Svärtinge ligger i mitten utan riktigt något att spela för längre.

 

Loddby IF – Lindö FC 1-3

Lindö tar sin andra raka seger och Loddby åker på sin andra raka förlust. Vi kan nog snart räkna bort Lindö från bottenstriden medans Loddby har det tungt just nu. Kommer vara ett av två lag som slåss om fortsatt spel i femman.

 

Bråvalla IK – Chile Unido 0-2

Chile vinner seriefinalen med 2-0 och man var bättre matchen igenom. Kan mycket väl ha avgjort serien med detta resultat. Man har nu ett försprång på 5 poäng och det ska till mycket om man tappar det. Bråvalla har två raka förluster på hemmaplan och visar inte alls samma spel som i våras.

 

Dagsbergs IF – Stegeborgs IF 9-2

Storseger för Dacka som visar att de kan spela bra fotboll, Stegeborg helt under isen denna dag och utspelade såsom siffrorna visar. Stegeborg få inrikta sig på att slåss för överlevnad. Dagsberg ligger säkert på fjärde plats utan att kunna hota i toppen.

 

BK Hird – Hageby IF 3-2

Två svårbedömda lag spelar en jämn match där Hird drar det längsta strået. Hird rycker förbi Hageby som mycket väl kan bli inblandade i nedflyttningsstriden, man har dock ett försprång på 5 poäng.

 

Som sagt det är mycket troligt att serien är avgjord nu, Chile leder med 5 poäng och det ska mycket till för att de ska tappa det försprånget. Det finns åsikter från alla håll och kanter om Chile Unido, men om de lyckas hålla undan och går upp så vill jag vara den första som säger att det är helt rättvist. Man spelar rolig fotboll och har ett imponerande försvarsspel, något man saknat tidigare år. Om Chile går upp så är de det bästa lagen som vinner och det är ju så det ska vara.

 

För övrigt så bjuder nästa omgång på några godbitar!


Kommentarer
Postat av: Linus

Grattiss chile unido , Man spelar rolig fotboll och har ett imponerande försvarsspel, något man saknat tidigare år. Om Chile går upp så är de det bästa lagen som vinner och det är ju så det ska vara. Precis lycka till.

2010-08-22 @ 20:13:09
Postat av: Anonym

http://www.chileunido.com

2010-08-24 @ 16:53:54
Postat av: loddby?

loddbyanhängare som driver bloggen?den dog nämligen när de åkte under strecket...

2010-08-29 @ 22:47:57
Postat av: Full?

Har svårt o se att den är någon i Loddb som driver den med tanke på att Loddby har sågats ganska hårt i bloggen...men dte är ju dumt o tänka innan man skriver något.

2010-08-29 @ 23:31:26
Postat av: Micke

I vilket fall är det läge för en uppdatering. :)

2010-09-01 @ 12:25:03

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0