Lite resultat, omg. 13-14

Då har nästan två fulla omgångar passerat sedan sist, jag vet att de flesta vet resultaten men här kommer mina åsikter om dem.

Omgång 13:

Saltängens BK – Lindö FC 2-0
En match som på förhand kunnat sluta hur som helst. Enligt rapporter kanske oavgjort borde varit mest rättvist, men en seger kan man aldrig ta ifrån ett lag.


BK Hird – Skarphagens IK 0-1
Skarphagen fortsatte sin fina vår med att slå Hird, Hird har tappat mycket i spelet och imponerar inte lika mycket som i höstas. Skarphagen är sitt spelsätt troget och kommer vinna många matcher på det.


Bråvalla IK – KFUM Trix 5-3
Trix stör Bråvalla en aning på bortaplan. Det var egentligen aldrig någon fara för segern i Bråvallas fel, men att göra 3 mål på bortaplan är väldigt bra gjort. Bråvalla fortsätter vinna och ser allt mer ut som om de kan gå upp.


Svärtinge SK – Dagsbergs IF 1-2
Bakom toppduon kämpar Svärtinge och Dagsberg, därför var denna match oerhört viktig för båda lagen. Två lag som spelar rätt lika bjöd därför på en jämn och bra match. Dagsberg lite vassar och gick hem med segern.


Chile Unido – Loddby IF 1-1
Omgångens knall skulle jag vilja kalla det. Vem trodde helt ärligt på förhand att Loddby skulle ta poäng i denna match. Rapporter säger att Chile ägde större delen av matchen men inte utnyttja det. Styrkebesked av Loddby att sno åt sig en poäng.


Hageby IF – Stegeborgs IF 1-1
I den täta bottenstriden spelar lagen oavgjort, föga förvånande i och för sig när division fems ÖIS är i farten. Hageby har så mycket mer att ge än va de visade och man såg många gånger helt ointresserade ut.

 

Omgång 14:

BK Hird – Bråvalla IK 1-2
Ett sent mål av Bråvalla ger det rättvisa slutresultatet. Sett på hela matchen så var Bråvalla bättre, Hird stretade emot och kämpade och lagen hade en halvlek var, men serieledarna var för tunga att möta. Kan rycka om Chile tappar poäng ikväll.


Stegeborgs IF – Lindö FC 0-0
Örgry…. Förlåt Stegeborg spelar återigen oavgjort. Lindö kämpar och sliter och denna match kunde slutat hur som helst. Stegeborg kanske lite farligare avslut men det vill sig inte riktigt för dem.


Dagsbergs IF – Saltängens BK 2-1
Dacka fortsätter vinna och man vinner denna match rättvist. Man var bättre sett över hela matchen . Saltängen sliter hårt och stör stundtals men inte tillräckligt för att det ska räcka till tre poäng. Viktiga poäng för Dacka.


Loddby IF – Svärtinge SK 2-2
Ledning två gånger om för Loddby som tappar i slutet när orken tryter. Loddby har nu tagit poäng av två topplag i rad. Svärtinge är fortfarande sylvassa i sina omställningar, men har lagen börjat läsa deras spel? Poängtapp två matcher irad.


Skarphagens IK – Hageby IF 5-1
I  75 minuter stod det 0-0 sen brakade det loss. Skarphagen maler på med sitt spel och fortsätter vinnamatcher, de ser tunga ut och utnyttjar sina lägen till slut. Hageby är enligt mig ett mysterium, med de spelarna man har borde man prestera bättre. Vem sa att Skarphagen kommer sakna Mohede?


Ikväll så spelar Trix mot Chile Unido, en match som Chile måste vinna för att hänga på Bråvalla och inte känna flåset allt för mycket av de jagande lagen.Tric måste med vinna för att inte bli allt för avhängda. Runt strecket i övrigt blir det bara jämnare och jämnare. Som jag ser det så är det 6 lag inblandade i den striden just nu och alla lagen ryms inom fyra poäng.


Nästa omgång spelas på fredag och på lördag, jag hoppas hinna gå igenom den innan och redovisa resultatet från kvällens match imorgon eller på fredagen innan matcherna spelas.


Till dess ha det fint och glöm inte bort att alla lag kan slå alla i denna underbara serie!


Kommentarer
Postat av: Hagen

Nollan spräcktes inte i 75:e som Roman sa. Snarare i 60:e. Rätt ska va rätt ;)

2010-08-11 @ 10:54:08
Postat av: Ägare

Ber om ursäkt, ni får säga till Roman att skärpa sig, hehe

2010-08-11 @ 15:27:37
Postat av: namn

tänk på att loddby hade en man kort mot chile efter 20 minuter inn i matchen också !

2010-08-11 @ 18:05:58
Postat av: chilenare

trix - chile 1-5

2010-08-11 @ 21:44:16
Postat av: chilenare

rättelse 2- 5

2010-08-11 @ 22:14:44
Postat av: ...

Står 2-6 på ÖFF?

2010-08-11 @ 22:28:59
Postat av: chilenare

oki rättelse igen 2-6 ja måste missat nått mål där..

2010-08-11 @ 22:53:48
Postat av: åskådare i Hird - bråvalla matchen

ibland undrar man om du har sett matcherna eller om du bara chansar på hur matchen såg ut? Denna match var bland det orättvisaste jag har skådat och jag är verkligen ingen hird supporter. Bråvalla hade max 3 avslut i matchen och gjorde mål på 2 av dem. Hird var ineffektiva men skapade hur mkt som helst samtidigt som dom rullade ut bråvalla!

2010-08-19 @ 14:23:22

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0