Idag spelades de återstående matcherna av denna omgång.

Saltängen - Dagsberg 1-1
Två lag som enligt mig inte levererat som jag trott innan, ganska naturligt att det blir X.

Bråvalla - Hird 4-1
Seriefinalen slutar med seger för Bråvalla som helt klart imponerar mest just nu! Hird nere på jorden?

Just nu finns inte mycket annat att skriva om så detta blir ett kort inlägg.

Postat av: Finspångs FK

Grym blogg måste jag säga. Den skulle vara ännu grymmare om vi fick vara med ibland =)

2010-05-04 @ 17:09:34
Postat av: Tommy

Ni borde väl vara vana, finspång har väl alltid varit utanför?? haha!

Mitt tips ser ut som följande:

Loddby IF - Saltängens BK 1 = Loddby är riktigt starka på hemmaplan o jag såg senaste matchen mot Svärtinge, o spelet såg bra ut, lite mer koncentration i båda straffområden o poängen kommer börja komma.

Stegeborgs IF - Svärtinge SK 2 = Tror Svärtinge springer sönder Stegeborg faktiskt.

Dagsbergs IF - Lindö FC X = Dom rutinerade rävarna klarar krysset med ett underpresterande Dagsberg.

KFUM Trix - Hageby IF 2 = Första tvåsiffriga matchen?.

Chile Unido - BK Hird 1 = Chile vinner, men tror på jämn match.

Skarphagens IK - Bråvalla IF 2 = Långbollvalla vinner ännu en match.

2010-05-04 @ 21:18:05
Postat av: chile supporter

Stegeborgs IF - Svärtinge SK x

Dagsbergs IF - Lindö FC x

2010-05-04 @ 21:49:43
Postat av: Intressant skrivet tommy

Kul att du skriver varför du tror på dessa resultat.

Jag själv tror.

Steget - Svärtinge (2) = Steget hinner inte med i löpningarna?

Dacka - Lindö (1) = Kondition mot rutin, gräs blir tungsprunget i slutet.

Loddby - saltis (x) = jämn kamp på loddbys lilla plan och loddby jagar första p i femman, kommer i hemmapremiären?

Trix - Hageby (2) = Nu ska väl bara hageby få sin första 3 p?

Chile - Hird (x) = Chile imponerar inte än, mot ett imponerande Hird trots förlusten senast.

Skarphagen - Bråvalla (x) = 2 lag som tjongar och stångas.

2010-05-05 @ 03:43:29
Postat av: Nz

Svärtinge har Östgöta cupen på Onsdagen så något sönderspringande mot Stegeborg är nog inte att tänka på!

2010-05-05 @ 09:29:56
Postat av: Undrar?

Undrar vad för nivå backarna i div.5 Östra ligger på då Bråvalla lyckats tjonga in 14 mål?

2010-05-05 @ 15:33:40
Postat av: Undrar2?

Undrar, vilken div spelar du i där det bara är backarna som försvarar?

2010-05-05 @ 15:52:41

För mig är tjonga att slå långa bollar och då blir det väl främst backarna som bollen hamnar oss , men jag kan ju ha fel. ;-)

2010-05-05 @ 21:15:44
Postat av: Len

Bråvalla har något annat: Mot Hird blev det 2 mål på frisparkar!!, 1 på straff och ett "spelmål" retur hörna.De långa på .....skapar andra chanser.

2010-05-06 @ 11:04:49
Postat av: ..

Kan säga att jag spela förra säsongen i 5an och jag skulle nog kunna rabbla 3-4 lag som är väldigt mkt bättre än bråvalla. Tror inte dom hade 3 pass inom´laget som var på marken. Hird hade otur i matchen mot bråvalla och förtjänade utan tvekan ett X.

2010-05-06 @ 12:30:54
Postat av: Undrar2

Jo visst kan det vara så. Men är tveksam till att alla Bråvallas 14 mål har kommit till på långbollar som motståndarnas backar inte lyckas få bort. Dessutom har väl Bråvalla ganska starka huvudspelare längst fram? Sen håller jag ändå inte med om att det bara är försvararnas skyldighet att försvara mot långbollar. T.ex kan forwards sätta press så de inte kan stå och sikta in sina långbollar helt ostört osv.

2010-05-06 @ 12:45:48

Tippar toppen, mitten och botten redan nu och får se hur många rätt man har.

Toppen: Svärtinge, Bråvalla, Chile och Lindö FC.

Mitten: Dagsberg, Hird, Saltängen och Hageby

Botten: Loddby, Trix, Stegeborg och Skarphagen.

2010-05-06 @ 14:09:24

Undrar2 . Ja visst är det så, ville bara få igång inläggen på bloggen lite bara ;-) .

Undrar om vi såg samma match .. ?

Hirds mål var ju en rejäl bjudning.

Om jag minns det rätt så räddade Hird bollen på mållinjen några ggr stolpskott mm, sen fanns det fler chanser som Bråvalla borde förvaltat bättre. Hird hade väl 3 skott på mål under hela matchen.

Läste även i tidningen att Hirds tränare tyckte att det var rättvist även om han tyckte det blev för stora siffror.

Bråvalla gjorde en av sina sämre matcher mot Hird men det räckte.

2010-05-06 @ 14:22:19
Postat av: Tobbe | Tävling om parfymer på bloggen! :)

Hejsan. :) Hur är det med dig? :)

Jo, jag har en parfym tävling på min blogg, och hade varit jätte kul om du och hade varit med!

Så var med du med! :D

2010-05-06 @ 14:43:34
Postat av: Hagen

Skarphagen - Bråvalla 0-0

En jämn match där Hagen var lite bättre spelmässigt i första halvlek men där inget av lagen skapade några direkta målchanser. I andra halvlek får Skarphagen en man utvisad och spelar 25-30 minuter med en man mindre på plan och blir då tillbaka pressade och Bråvalla lyckas skapa 2 ganska bra chanser. Men resultatet får ses som rättvist.