Spetsad serie

Resultat, resultat och resultat, viktiga matcher i helgen, som alltid nu för tiden känns det som. Nya serieledare efter denna helg.

Chile Unido - Lindö FC 4-2
Chile tar över serieledningen i och med segern över Lindö. Chile va bättre på det mesta och kunde gjort mer mål. Starkt av Lindö att göra 2 mål hur som helst.

Saltängens BK - Skarphagens IK 2-2
En av många måstematcher för Saltägen som lyckas ta en poäng mot ett formstarkt Skarphagen. Man hänger på lagen framför samtdigt som Skarphagen gör detsamma.

KFUM Trix - Loddby IF 1-2
Bottenmötet slutar med vinst för Loddby, Loddby skaffar ett litet gap ner till bottenlagen medans Trix är ny jumbo.

Bråvalla IK - Stegeborgs IF 4-4
Stegeborg snor poäng från Bråvalla som tappar serieledningen, fick spela nästan hela matchen med en utespelare i mål, hur som helst bra gjort av Steget att göra fyra mål. Bråvalla ska i vilket fall vinna denna match.

Hageby IF - Svärtinge SK 2-0
Hageby tar en livsviktig seger och man har nu abar en poäng för att komma över strecket. Trots förlusten så är Svärtinge med i toppen.

BK Hird - Dagsbergs IF uppskjuten.

Dessa resultat spetsar till serien ännu mer, hur nu det kunde vara möjligt. Alla lag kanske inte kan slå alla, men alla lag kan defenitivt störa alla lag. Två omgångar kvar tills sommaruppehåll och en längre summering av våren.

Kommentarer
Postat av: Publik

Åerigen skandalscener mellan Loddby-Chile denna gång i b-lagserien, Chiles "ledare" uppmanar sina spelare att gå hårt i in i närkamperna o höja viljan till att skada loddbyspelarna. O kommer med hot mot spelare, domare o ledare, när ska förbundet börja agera på detta lag..

2010-06-13 @ 17:15:46
Postat av: En av de gamle i .....

Som spelare i ett annat lag än Chile i Div5 östra så tycker jag att det är för jävligt att det ska gnällas på Chile så förbannat!!!

Det finns flera idioter i andra lag som det aldrig skrivs om??

Snälla, sluta med inlägg som kan anses vara från smygrassar!!

För min del så är det stötande att det finns såna kvar i ett modernt samhälle :-(

2010-06-13 @ 18:36:55
Postat av: Chrille

Men anser inte du att det är mycket konstigt att folk gång på gång klagar på chiles beteende? Fan sluta uppföra er som djur och sluta tro ni är några jävla världsstjärnor alltså. Ni spelar i femman för att ni inte är bättre och ett lag som chile unido kommer aldrig att nå upp till de högre divisionerna ändå! Så börja uppföra er och ha lite kul på planen istället.

2010-06-13 @ 18:53:48
Postat av: Lott Croneryd i Lindö FC

Det klagas väldigt mycket på Chile, eftersom dem får så mycket skit, får jag väl lägga lite beröm för dem också. Vi hade inga problem med det som Chile anklagas för allt för ofta. Vi mötte spelare som hade mycket vilja och fotboll i sig. Chile är fysiska i sitt spel och kommer hårt in i alla närkamper men oftast schysst. Ta en spelare som Tarek Molina, han såg ut som en galning i blicken på fasta situationer, men han var bara fokuserad på returen. Om alla spelare ändå hade hans inställning så är vilket lag som helst svårslagna. Tareks vilja och inställning visade vägen för Chiles övriga spelare.

Det känns lite som att vissa personer söker fel hos Chile så man kan skriva nåt om dem. Men egentligen kan man nog hitta lite skit i alla lag även i vårat men det skrivs inget om det. Undrar varför?

2010-06-13 @ 21:03:26
Postat av: Lustigt att det är gnäll från Loddbys sida igen.

som nicket lyder.

jävligt lustigt att det ska va gnäll på chile så fort dom spelat mot loddby.. chile har spelat andra matcher tex mot lindö nu i hälgen men därifrån är det inget gnäll jävligt lustigt att gnället ska komma från loddbys sida..

2010-06-13 @ 21:05:09
Postat av: ltill lott croneryd..

tack det är just det du förklarar som ja oxå vill förmedla..

2010-06-13 @ 21:07:35
Postat av: .....

Var och kollade på matchen idag och hur kul är det för ett gäng att möta ett lag där det uppmanas att skada det andra laget. Jag förstår inte varför inte isåfall chile gör nåt åt de som faktiskt behöver hjälp. Så säger man inte. Det är upp till dommarn i det här fallet att stoppa detta. Men tyvärr gjordes inte detta och varför just loddby gnäller kan nog bero på att Chile alltid har bettet sig som skit mot just dom.

2010-06-13 @ 21:24:00
Postat av: skärpning chile

ingen i loddby har klagat på chiles a-lag, detta handlar om b-laget, men det är skitsamma... hur som helst så ska man väl inte som "tränare!" säga åt sina spelare o skada motståndarna oavsett vilket lag man möter. tack

2010-06-13 @ 21:47:20
Postat av: ...

jävligt lustigt att du tycker att chile bettet sig dåligt just mot loddby chile har ju nyligen släppt tre spelaren till just loddby. så varför skulle chile ha mer agg mot just loddby än några andra för? det måste väll ha lite o göra just med loddbys attityd mot chile.

2010-06-13 @ 21:48:30
Postat av: till skärpning chile..

får några veckor sen när loddbys a lag mötte chiles a lag så va d ju oxå en jävla massa gnäll över att chile bettät sig dåligt..

2010-06-13 @ 21:50:42
Postat av: Player

Förra året fick Chile en varning för publlikens beteende och spelarnas uppförande. I vintras slogs man. Nyss pissade man på plan och nu skadar man avsiktligt.Kom för fan inte och skrik rasist när man kritiserar sånt beteende! Inget annat lag är i närheten när det kommer till antalet "skandaler". Därför får heller inget annat lag lika mycket skit. Det är jättelogiskt om ni tänker efter.

2010-06-14 @ 13:37:33
Postat av: Hmmm

Men spela fotboll kan dom.

2010-06-14 @ 15:49:00
Postat av: till player

vart har du hört att chile fick en varning för publikens beteende?? ja har nämligen varigt på alla chiles matcher förra säsongen o den här med men ja har inte märkt något.. o ja i vintras slogs man men det gjorde ju söderköping med men dom är det ingen som nämner. och att chiles spelare pissa mitt på plan det är inget ja såg ja såg dock att en chile spelare ställde sig bakom ett avbytar bås o pinka .. men jag slår vad om att det inte är första gången en spelare gör det.. det finns nog många spelare som ställt sig o pissat där.. o det där med att skada avsiktligt e oxå bara skitsnack det chiles tränare gjorde va att han uppmana spelarna o gå in i närkamper. han tyckte att dom spela lite för mjukt o inte gick in i närkamper så då sa han åt dom o gå in hårdare i närkamperna.. så det folk gör e att dom skriverväldigt mycket skit om chile bara för att det är ett invandrarlag... ren svartsjuka.. det är juh därför anders inte orkade driva FC Norrköping vidare för svart/avundsjukan mot just invandrarlag......

2010-06-14 @ 16:08:10
Postat av: Chile Spelare!

Jag blir så trött på att folk inte har bättre saker för sig än o skriva massa skit om Chile jämt. Jag uppmanar alla chile supporter o spelare att bojkotta denna sida o ge fan i att svara o skriva massa inlägg om chile! Ni gör bara dom en tjänst om ni ska hålla på och försvara laget! Låt dom skriva vad fan dom vill om chile, vi spelare i A laget får visa på plan istället vilka som är bäst. Och jag tycker vi sköter oss. Men som sagt det finns alltid avundsjuka bland folk, och dom letar alltid brister för att jävlas! Så låt dom skriva vad dom vill så visar vi på plan istället.

2010-06-14 @ 16:39:29
Postat av: Tränare...

Jag menar på fullaste allvar att det tränaren för dagen i Chiles B-Lag: Molina, gör när han uppmuntrar sina spelare att satsa fult i närkamper är en skymf för hela sporten. Man brukar säga att barn gör inte som vuxna säger de gör som vuxna gör. Samma gäller nog i stora drag de unga (OCH MYCKET DUKTIGA) unga spelarna i Chile. Kan det vara så att de spelare som blir "vuxna" och beter sig illa på plan, ( vi hade exempel i söndags där en spelare i Chile hotade en ledare i Loddby med stryk) helt enkelt fallit offer för dåliga förebilder runt planen under de år då man ska fostras till att respektera sina motståndare och samtidigt bli en duktig fotbollsspelare? Det tråkiga är att man ibland ser hur spelare i Chile skäms ögonen ur sig när dessa incidenter sker. Det finns många också i Chile som älskar sin sport och respekterar sina motståndare. Jag tror till syvende och sist, trots allt att detta är en fråga om att ha rätt folk på sidan av planen!!Tack för ordet!Tommy Lyrehag/ Tränare Loddby

2010-06-14 @ 16:44:34
Postat av: En spelare

Lägg ner Chile eller låt dem spela internmatcher.

2010-06-14 @ 21:24:55
Postat av: Besviken

Så jäkla trött på allt snack om chile..

Började läsa den här bloggen för det var trevligt med lite recensioner och åsikter hur lag hade presterat osv. Nu e det bara ett jäkla gnäll hela tiden.. Så less på det och börjar tröttna på bloggen nu!

2010-06-14 @ 23:22:33
Postat av: Till Tommy Lyrehag

Jag håller absolut med dig angående vissa spelares beteende i b laget, där är främst problemen. Skulle lätt kunna ta bort ett tiotal spelare som bara är bråkstakar och inte har nått att göra med A laget!

Men samtidigt tycker jag det är lite fel av dig att yttra dig på det viset angående chiles spelare. För vi ska inte prata om eran bråkstake Kenedy Ödun som bara är på plan för att starta bråk eller skada, en spelare som sitter inne titt som tätt och som inte kan behärska sig varken utanför som innanför plan!

Ni har tur som inte har ungdomslag, för vad sänder han för meddelande till ungdomar som spelar? Jag tycker det är fel att angripa personer offentligt, men när du säger att coachen för dagen Molina uppmanar till bråk så kan jag inte låta bli!

Lägg ner slitsnacket och låt denna blogg handla om fotbollsprestanioner på plan och inget annat! Är så trött på allt skitsnack om allt som händer utanför plan! Och till signaturen en spelare säger jag bara att du är en stor skämt som kan säga nåt sånt! Varför ska chile lägga ner? så att ditt jävla bonnlag ska gå upp i fyran eller?

Det här skitsnacket sporrar chile bara ännu mer och vi ska slå alla lag i serien och gå upp i fyran vare sig ni vill eller inte era avundsjuka jävlar!!!

2010-06-15 @ 07:29:03
Postat av: Debattör

Debatten på denna blogg är väldigt upp och ner.Jag kan förstå att folk reagerar på olika saker men när man hänger ut folk vid namn på en blogg är man nog ute på hal is.Vare sig om man kommer från chile eller från landet(eftersom det verkar bara vara dom enda två alternativ som används).Så finns det alltid en eller flera i VARJE LAG som utmärker sig.

Det finns ingen som kan sitta här och säga att lag borde uteslutas eller uttala ord som "jävla bonnlag".I grunden borde detta handla om Div 5 och inte vad som händer i B-lags serierna.Att sen tränare ger sig in i denna debatt och uttalar sig negativt om andra ledare känns inte bra.Prata med berörda personer istället.Jag spelar själv i denna serie och har mött alla lag i ett par år och har aldrig upplevt Chile så som ni beskriver dom.Utan det som har varit negativt har hänt i matcher mellan "svenska" lag men det skrivs det aldrig om.Kan vi inte tillsammans lägga ner skitsnacket??

2010-06-15 @ 12:50:16
Postat av: Player

Man behöver inte vara vare sig avundssjuk eller rasist bara för att man kritiserar Chile..Fakta; alla lag är inblandade i "strul" då och då, men när man som Chile är inblandade klart oftare än andra lag är det klart att folk reagerar. Ni spelar en jättefin fotboll, men det minsta man kan begära är väl att folk tar avstånd från idiotsaker, inte försvara dom.Och vad gäller varningen förra säsongen är jag helt säker, en i publiken spottade på linjedomaren.. Det är ju iofs rätt oväsentligt nu, men just såna incidenter händer mer sällan andra lag...

2010-06-15 @ 21:34:25

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0