Update!

Trots att jag är flera dagar efter och börjar få en halvt ointressant blogg så kommer här en uppdatering från helgen.

Lindö FC - Loddby IF 0-3
Nykomlingsmöte mellan ettan och tvåan från divison 6 norra förra året. Loddby var det starkare laget och tar sin andra raka seger. Lindö har två raka förluster och 0-8 i målskillnad! Börjar åldern ta ut sin rätt? Loddby riktigt på gång!

Stegeborgs IF - Dagsbergs IF 1-4
Efter en tuff start har Dacka kommit igång, andra raka segern och 9 gjorde mål på två matcher. Stegeborg helt under isen och har det väldigt tufft just nu.

Chile Unido - Bråvalla IK 1-2
Chile ledning i halvtid blev seger för Bråvalla i denna match. Chile har inlett knackigt, man skapar men får inte riktigt till det. Bråvalla imponerar stort och spelar sitt spel på ett imponerande sätt. Klart mest lysande laget just nu.

Hageby IF - BK Hird 1-2
En av förhandsfavoriterna Hageby har det riktigt tufft. Ny förlust och nu mot Hird som överraskat alla och ligger på andra plats. Hageby måste ta sig i kragen och börja leverera. Hird utmanare om seriesegern?

Saltängens BK - KFUM Trix inställd

Svärtinge SK - Skarphagens IK inställd

I veckan spelas Loddby - Chile Unido, en match som blev inställd i början av säsongen. Intressant att se om nykomlingarna Loddby kan rubba favoriten Chile. Mycket möjligt att det blir ett besök úte i Loddby.

Imorgon måndag är det tänkt att Svärtinge - Skarphagen ska spela sin inställda match från helgen. Ett Svärtinge som ligger och lurar i toppen mot ett Skarphagen som visat prov på ett stabilt spel.

Omgång 6 ser annars ut såhär:
KFUM Trix - Svärtinge SK: En match som spelar redan på onsdagen, Svärtinge borde springa sönder Trix med sitt fina kontringsspel. Tätt matchande för Sväringe kan tala för Trix.

BK Hird - Saltängens BK: Lite av en måstematch för Saltängen om man inte ska tappa allt för mycket. Kan blir tufft då Hird som sagt visat upp sig från sin bästa sida hittils.

Loddby IF - Stegeborgs IF: Även det en måstematch för Stegeborg som måste vinna för att hänga med. Loddby har tätt matchande som kan ta ut sin rätt.

Skarphagens IK - Lindö FC: Känns på förhand som en typsik X match. Lindö som tappat helt efter den fina inledningen borde känns revanschlusta. Skarphagen som överraskat lite smått är täta bakåt, men gör dock inte så mycket mål heller.

Dagsbergs IF - Chile Unido: Dacka som är på gång mot ett Chile som förlorade mot Bråvalla. Kommer bli en riktigt tuff match med två lag som verkligen vill och försöker spela fotboll. Omgångens match?

Bråvalla IK - Hageby IF: Bråvalla på hemmaplan borde vara för svårt för Hageby som inte rosat marknaden är. Men man har ett lag som borde kunna störa alla lag.

5 matcher in på serien, vad anser ni? Vilka ser starkast ut? Vilka har överraskat? Går det säga hur detta kommer sluta?

Mina svar på frågorna är, Bråvalla, Hird och självklart går det inte att säga nu hur det kommer att sluta, men en sak är säker, jag har sagt det förut och jag säger det igen, Femman är het och kommer så vara ända in i kaklet!

Kommentarer
Postat av: christoffer

Spännande omgång, viktiga matcher för många som du nämnt.Jag tror starkt på att Svärtinge & Bråvalla kommer slåss om seriesegern. Väldigt olika typer av lag, men bägge är bra på sitt lir.

Chile kan man aldrig heller räkna bort, dom har nog egentligen störst potential/talang i serien. Men bristande kämpaglöd och ork gör att dom inte klarar att vinna serien.Måste också säga: Skitbra blogg, härligt att någo kan ta tag och göra något sånt här.

2010-05-16 @ 22:04:27
Postat av: Trix Supporter

Trix - Svärtinge 2

Loddby - Stegeborg 1

Skarphagen - Lindö FC 1

Hird - Saltängen 1

Dagsberg - Chile Unido 2

Bråvalla - Hageby 1

2010-05-17 @ 11:01:16
Postat av: Hagen

Svärtinge - Skarphagen 1-1

2010-05-17 @ 21:32:25
Postat av: loddby - chile

0-2

2010-05-18 @ 21:43:48
Postat av: Nisse

Hageby torska idag igen 2-1 mot Bråvalla, hårdsatsande HIF med mästercoachen Roman och sitt garde som han värvat är på väg till Div 6.

2010-05-22 @ 21:38:11

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0