Intressanta matcher

Helgens matcher har varit intressanta av många anledningar, vi börjar från början med resultaten och lite tankar.

KFUM Trix - Svärtinge SK 1-1
Trix tar en överraskande pinne mot Svärtinge. Två lag som spelar rätt lika med tätt försvarsspel och snabba omställningar. Trix kanske tar sig ur svackan?

Skarphagens IK - Lindö FC 1-3
Lindö rycker upp sig efter två förluster och 0-8 i målskillnad genom att slå Skarpis som hittills överraskat.

Loddby IF - Stegeborgs IF 1-7
Oj oj, Stegeborg vinner när man måste och det med besked! Veckans profil i tidningar betyder alltså inte automatiskt att man spelar bra!

BK Hird - Saltängens BK 3-4
En tät match där Saltis slår tillbaka Hird. Nödvändig seger för Saltis som inlett knackigt. Hird fortsätter störa alla de möter!

Dagsbergs IF - Chile Unido 1-1
Veckans match, jag tittade på denna match och Dacka imponerade på mig. Chile kvitterade i 92:e minuten med en man utvisad, det betyder mycket för moralen. Dacka kunde dock ha avgjort mycket tidigare, man hade bollar på mållinjen och ett par heta lägen.

Bråvalla IK - Hageby IF 2-1
Serieledarna drar ifrån och ligger nu 5 poäng före tvåan Chile Unido. Bråvalla på väg att avgöra serien redan? Hageby har startat väldigt knackigt och snart måste man börja vinna om man inte vill komma för långt efter.

Imorgon spelas hängmatchen mellan Saltängen och Trix. Superviktig match för båda lagen. Om tid finns blir det ett besök på Saltängens IP.

Intressant diskussion om förra inlägget där det pratas om respekt för sina motståndare. Tydligen ska en spelare kissat mitt på plan inför en match och enligt mig är inte detta okej, sånt gör man inte bara. Nu kan jag som sagt inte svara på om det är sant, men mycket tyder på det då det är många som säger att det har hänt. Jag hoppas tränaren i laget där denna kille spelar verkligen tar tag i det och lär honom lite om respekt.

Kul att femman uppmärksammas i media, jag tror att det är tredje gången Mats Willner har med något från divison fem i sin topp 3 lista. Först var det Hird och Bråvalla som var med för sin fina säsongsinledning, sedan var det Sebastian Lindgren i Kimstad för sin 5 mål i en och samma match och nu senast var det Daniel Wittlåck som på ett väldigt snyggt sätt skruvat in en frispark i Loddbys segermatch mot Lindö (målet finns på youtube). Hoppas verkligen att trenden håller i sig länge och att femman kommer synas mer och mer i media. Femman är het!

Nu väntar en härlig vecka med en stor väntan till nästa helg och matcherna som kommer spelas då!

Kommentarer
Postat av: sportfronten.se

Här finns information/annons angående matchen Saltängens BK-TRIX



www.sportfronten.se

Postat av: Sebba

Hageby kan ALDRIG komma ikapp och lukta på div 4, det är helkört nu. Aldrig dom vinner alla resterande matcher och samtliga loosar som ligger före dom. Romans bygge blev nog FÖR många nya spelare. Otten lirarna som drar runt bland klubbarna inger ingen trygghet i en förening som skall ta en serieseger.



Mer löpning i ishallen? eller kanske lite bollträning istället.

2010-05-24 @ 10:29:32
Postat av: Trix Supporter

Saltängen - Trix 0-2



Nu kommer vi!

2010-05-25 @ 08:55:02
Postat av: Arjen Robben

Svärtinge vann igår efter straffar mot Sörping i östgötacupen.

Svärtinge ledde med 2-1 tills matchens sista 10 sekunder då Sörping kvitterade. Men Svärtinge lyckades ändå vinna på straffar tillslut.

2010-05-25 @ 10:19:12
Postat av: Senaste nytt

Markus Larsson på väg tillbaks från Trix till Svärtinge SK.

2010-05-25 @ 13:47:03
Postat av: Trix Supporter

Saltängen - Chile Unido 2

Svärtinge - Bråvalla 1

Lindö FC - Hird 1

Stegeborg - Trix 2

Dagsberg - Skarphagen 1

Hageby - Loddby 1



Så lättippat!

2010-05-25 @ 13:50:10
Postat av: Hif are

Till Sebbe,Hageby har en långsiktig plan att utmana i år eller kommande år.Du har säker tränat klubbar som Roman och vunnit lika många serier som han?så du vet SÄKER vad du snackar om??Nya spelare???Hageby hade 6-7 spelar som tränade förra året,Nu 25-30 spelare.Hageby växer Med el.utan Dig!!! Lycka till Hageby IF Mvh Stolt Hif are...

2010-05-27 @ 16:05:37
Postat av: Jimmy

Hageby IF - Loddby IF 0-1

2010-05-29 @ 23:23:16

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0