Spelarfronten

Ja då har det hänt lite mer på spelarfronten.

Som säkert ingen har missat så har Hagebys duktige spelare Jonas Samuelsson gått till Söderköping.
Även Dennis Johansson är förlorad för Hageby, han går tillbaka till Bosna, som förövrigt värvat en av femmans bästa spelare de senaste säsongerna, Ricardo Viveros från nyuppflyttade Chile Unido.
Manno Chamoun senast tränare i Hird tar över Lindös juniorer.

Vet inte om jag kan tjata om det mer, men se nu till att gå och kolla på AT-cupen i helgen. Det kommer bjudas på härliga matcher, vackra mål och en del skrällar hoppas jag!

Kommentarer
Postat av: Kimstad Goif

Kimstad har förstärkt truppen med Tommy Ljungström(Torstorp)Robin Andersson(Haga)Jonathan Ekeroth(Skärblacka)Gunnar Hallberg och Joakim Andersson(Norsholm) Peter Ljungström fortsätter som tränare och Fredrik Bergdahl blir ny assisterande tränare.

2010-11-24 @ 21:14:06
Postat av: Silly Season

Hur ser det ut för Vånga nästa år? Man har redan tappat två spelare till lokalkonkurrenten skärblacka och som jag har uppfattat det så är Fabian Jalkemo klar för Smedby.

Någon som hört något om några potensiella nyförvärv till klubben?

2010-11-25 @ 09:07:47
Postat av: Leifby

Hört rykten om att Skärblackas kapten Wieselgren är på väg till Finspång som ersättare till Max. Det är Finspång har varit på Wieselgren i några år som ängtligen fått Robin att överväga övergången. Wieselgren har enligt säkra källor tröttnat på att Bosnasonen Anton Bäckstedt får all uppmärksamhet i klubben och kaptenen ser nu sin chans att åter igen få tillbaka den stjärnstatus han hade innan Bäckstedt återvände.

2010-11-26 @ 22:40:35
Postat av: Knutby

Leifby är galen :-) Tror inte FFK kan ens skulle överväga stjärnan Wieselgren efter bråket mellan honom och Jeppe Johansson när FFK lirade mot Skärblacka borta. Har dock hört från en säker källa att Wieselgren är på väg till Sylvia./ Helge

2010-11-27 @ 17:49:54
Postat av: FFK

Det stämmer, stjärnan Wieselgren är så gott som klar. Enligt rykten ska Strandberg erbjudit ett kontrakt som ger Wieselgren bonus för varje assist han gör. Kan tyvärr inte avslöja några summor, men det är det sjuka summor för div 5. Wieselgren ska ta över efter Max och den andra killen som drog, både på och utanför plan. Jesper Johansson är av förklarliga skäl inte uppspelt över övergången, men lovar att Wieselgren ska få "känna att han lever" på första träningen.

2010-11-28 @ 22:41:18

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0