Plats 6-4

Då var det dags för placering 6-4.

 

6. Hageby IF

 

Ut: Jonathan Vikström (Dagsbergs IF), Jonas Samuelsson (Söderköpings IK), Dennis Johansson (NIF Bosna), Niklas Lind (Skarphagens IK), Robin Petkovic (Skarphagens IK), Angelo Rocco (Loddby IF)

In: Behar Topalaj (Krokeks IF), Kerim Arzouni (NIF Bosna), Iskander Togmat (Ringarums IF)

 

Hageby är ett lag det oftast inte pratas så mycket om. Förra säsongen blandade man resultaten rätt så mycket, men oftast så var det jämna matcher när Hageby spelade. Man har legat i femman i, ja jag vet inte hur många säsongen i rad nu och man känns som ett stabilt lag för spel på den nivån. Hageby har gjort bra resultat under försäsongen och har kanske blivit ännu mer stabila inför i år. Det känns som att inget lag kommer att slå Hageby lätt i år och detta gör dem till stabila sexor i år.

 

5. Ringarums IF

 

Ut: Daniel Thapper (Dagsbergs IF), Per Spångberg (Lindö FC), Mattias Stenman (Lindö FC), Andreas Jonsson (Lindö FC), Tobias Ring (Åby IF), Daniel Karlsson (Syrianska), Anes Cesko (Azech)

In: Christian Håkansson (Lindö FF), Thim Warfvinge (Stegeborgs IF), David Carlsson (Stegeborgs IF), Thom Dingsten Hellberg (Stegeborgs IF), Mensur Brahimi (NIF Bosna), Muffe Bajraktarevic (NIF Bosna), Adis Redzematovic (NIF Bosna)

 

Ringarum är nya inför i år och kommer närmast från fyran. Man har under vintern tappat en del tongivande spelare men samtidigt fyllt på bra med nya spelare. Man har i stort sett ett helt nytt lag i år. Under försäsongen så har man presterat väldigt blandade resultat. Genrepet i helgen tyder på att man börjar på ihop laget och jag tror att man kommer vara med uppe i toppen i år. Kommer man från fyran så är man oftast favorit när man kommer till femman men den kvalitén som det kommer krävas för att vinna femman i år finns inte hos Ringarum i år.

 

4. Lindö FC

 

Ut: Björn Nordetun (IF Trym), Mats Eriksson ()

In: Tommy Jakobsson (BK Hird/ass. tränare), Per Spångberg (Ringarums IF), Mattias Stenman (Ringarums IF), Andreas Jonsson (Ringarums IF), Jerry Gauffin (BK Hird), Joje Gonzalez Sepulveda (BK Hird), Lasse Åberberg (Lindö FF), Emnir Altun (Klubblös), Johan Axelsson (klubblös), Robert Nilsson (IK Waria), Marcus Nyström (klubblös), Jonas Lundin (klubblös)

 

Lindö som var en av förra årets positiva överraskningar har trots ett år till på nackarna hos spelarna inte blivit sämre. Man har fått in en hel drös spelare samtidigt som man har lyckats behålla nästan alla spelare från förra året. Under försäsongen har man gjort väldigt bra resultat och visat att man är riktigt stabila och inte släpper till mycket. Det som talar emot Lindö är såklart åldern. Förra året fanns det tendenser till att om man inte hade fullt lag och kunde byta tillräckligt ofta så gick luften oftast ur spelarna till slut. Man har även lite problem med lag som spelar snabbt utmed backen, men det väger man upp med ett bra positionsspel. Lindö kommer tillhöra toppen även i år.

 

Så nu har ni väl räknat ut vilka lag som kommer tippas i toppen. De lagen redovisas på torsdag, dagen innan premiären.  


Kommentarer
Postat av: Tippare

Nja, håller inte med om Hageby och Ringarum så högt upp, Annars stämmer topp 4 tycker jag. Många av Lindös folk spelar sporadiskt fast det är grymma nyförvärv. De kommer inte tillhöra toppen så pass länge.

2011-04-20 @ 10:08:03
Postat av: Mr P

"Hageby har gjort bra resultat under försäsongen och har kanske blivit ännu mer stabila inför i år. Det känns som att inget lag kommer att slå Hageby lätt i år och detta gör dem till stabila sexor i år."Vänta lite nu, men har du verkligen koll på Hagebys resultat eller är du färgad?

0-1 mot Klockaretorpet och 2-3 mot VCFC...det tycker inte jag verkar vara några större resultat. 2-1 mot ett Ringarum som NFF krossade med 6-0.

Nja, håller inte riktigt med.

2011-04-20 @ 13:34:33
Postat av: Kevin Nolan

Tyvärr räcker inte Lindö till i år. Visst har dom gjort något bra resutlat på försäsongen men då hade de alla spelare tillgängliga, när de saknat spelare har det sett dåligt och oinspirerat ut och mittbackarna har varit under all kritik, fruktansvärt otajmade och långsamma. Topp 6 tror jag dom klarar men inte topp 4 tyvärr! Och som någon skrev här tidigare så tror jag Lindö FC's gubbar snart är inne på absolut sista säsongen många av dem och snart klämnar de seriesystemet helt och hållet. Cheers!

2011-04-21 @ 10:18:58
Postat av: Så tippar vi mellersta femman

2011-04-21 @ 11:18:24
URL: http://kimstadgoif.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0