Östgötacup

Nu är det i och för sig ett tag sen cupen spelades men jag har inte gett mina tankar.

Denna gång gör vi det som i skolan.

 

Först ut Ringarum. Ringarum får av mig G-, man var nära att ta sig vidare till kvalmatchen där målskillnad var det ända som stod i vägen. Spelet såg väldigt konstigt ut, ibland bra och ibland dåligt. Kändes som att det saknades tanke ibland.

 

Norrköpings FF, jag bakar ihop båda lagen och de får ett totalt betyg på G. NFF 2 tog sig vidare till kvalmatchen där man förlorade, man spelade i samma grupp som Ringarum och kom alltså före dem. Hade jag bara betygsatt detta lag så hade det blivit G-, man kämpade och visade stundtals att man kunde spela boll. NFF 1 var det bättre laget av de två, men lyckades inte riktigt i sin tuffa grupp. Spelet var bättre hos detta lag och höjer helhetsbetyget, men 6 poäng på två lag är inte bra.

 

Skarphagens får av mig G+. Man spelade ganska bra igenom turneringen men var inte tillräckligt heta, det kändes som att det fanns en idé båda i försvar och anfall. Man var ytterst nära att knipa poäng i alla matcher man spelade.

 

Loddby får av mig G-. Båda lagen började bra, men sen föll allt ihop. Loddby 1 var egentligen inte ens nära att ta sig vidare till kvalmatchen, spelet kändes stabbigt och det saknades finess. Loddby 2 gjorde 0 mål och släppte in 12, självklart är det IG. Här sakandes det helt idé och kunnande för att störa lagen i gruppen.

 

Saltängen slutar på ett G. Saltängen 1 tog sig vidare till kvalmatch efter en stjärnsmäll i första matchen. Dock fanns brister i detta lag, försvarsspelet var inte bra och man missade väldigt mycket framåt när lägena kom. Spelade väldigt mycket utomhusspel kändes det som. Saltängen 2 hade ingenting att hämta i sin grupp och blev ett ganska enkelt byte i sina matcher förutom i en då man fick oavgjort. Samma sak här, försvarsspelet var inte bra.

 

Skärblacka får av mig VG -. Det ända laget från femma som lyckas ta sig vidare. Man spelade ganska bra stundtals och bjöd på fin anfallsfotboll. Orutinen lös dock igenom allt för ofta och under finaldagen så var det egentligen inte allt för nära att gå vidare. Men som sagt man bjöd på ett snabbt inomhusspel som var kul att titta på.

 

Det var mina tankar om hur lagen skötte sig i helgen som var.

 

Nu till lite annat, nämligen östgötacupen som har blivit lottat.

 

Matcher som rör serierna är:

KFUM Trix – Bråvalla IK

Västra Caféet – Ringarums IF

Örtomta GoIS – Krokeks IF

FC Norrköping – BK Hird

Vikingstads IK – Saltängens BK

Skeninge IK – Kimstad GoIF

Kuddby IF – Loddby IF

Skarphagens IK – Skärblacka IF

Borensbergs IF – Vånga IF

V:a Husby/Ö:a Ryd – Finspångs FK

Österstads IF – Svärtinge SK

 

Matcherna måste vara spelade innan den 3: april.

 

Vi ser redan i alla fall ett riktigt intressant möte i första omgången. Skarphagens IK – Skärblacka IF. Kommer bli kul att följa cupen i år och jag hoppas att vi får ett lika framgångsrikt år som förra året med Svärtinge som var långt framme!


Kommentarer
Postat av: SB

Skärblacka hade alldeles för många borta på finaldagen, det var där det sprack !!!!!!!!!

2011-02-02 @ 22:24:06
Postat av: Uffe

Blacka hade inte så mycket att hämta ändå, imponerade inte alls under första dagen, blir även ettårigt div. 5 spel och åter div. 6 spel 2012...sorry.

2011-02-03 @ 07:43:34
Postat av: SB

Du verkar vara en kille som har koll på läget, ettårig?? va jag vet så spela Blacka i femman förra året.

Bra koll Uffe !!!!

2011-02-03 @ 10:33:53
Postat av: Mou

Patetiskt uttalande Uffe, Skärblacka hade mer än halva laget borta under finaldagen, man saknade dessutom två av sina bästa spelare under hela turneringen. Man spelade tex 1-1 med mersmak mot slutsegrarna Åby i gruppspelet. Som SB säger så spelade Blacka även i femman nästa år och har värvat riktigt bra inför denna säsong så ta reda på fakta innan du kommer med sådana attacker snälla du.

2011-02-03 @ 12:16:48
URL: http://skarblackaif.blogg.se/
Postat av: Frågan

Nån som vet nått om FC Norrköping? Vad har dom för plan för FC denna gång?

2011-02-04 @ 11:56:58
Postat av: ...

FC N?? vem bryr sig, detta är väl ett div 5 forum & om dom nu startar upp igen är det väl i 6:an?

2011-02-08 @ 08:53:24
Postat av: Frågan.

Om du i huvudtaget har läst hur ämnet lyder i blogginlägget så borde du ha nån anning om varför frågan ställs. DVS FC NORRKÖPING SPELAR OCKSÅ ÖSTGÖTACUPEN!

2011-02-08 @ 10:47:06
Postat av: Presidenten

Frågan.

Detta är som sagt ett forum för division 5-lag.

Men visst möter de Hird i cupen.

FCN blir nog som vanligt väldigt starka.

2011-02-08 @ 13:10:21

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0