Sammanfattning av matcher

Sådär, nu har jag en ledig dag och passar på att uppdatera  mig lite i vad som har hänt i matchandet! Förhoppningsvis kommer jag även hem i vecka så att det kommer att bli tätare mellan matchrapporteringen.

 

Vi börjar med Saltängens matcher:

Azech SF 1-7

Åbackarna BK 1-5

Söderköpings IK U 0-4

 

Inte den bästa starten på året för Saltängen, tre matcher och 2-16 i målskillnad imponerar inte. Om inget ändras snart kanske man kan börjar spekulera i problem? Tilläggas kan ju göras att Azech och SIK U inter är de lättaste motståndarna! I nästa match ställs man mot Chile Unido.

 

Svärtinge:

Smedby AIS (antar att det var U-lag?) 4-3

Eneby BK 0-2

Finspångs FK 3-1

 

En helt klart godkänd inledning på året av Svärtinge. Vinst mot Smedby även om det är ett erkänt bra juniorlag är bra. Sedan att vinna mot Finspång är även det bra. En liten plump mot Eneby, men det är ju faktiskt en match som Eneby ska vinna. Svärtinge bibehåller formen från förra året. Nästa uppgift för Svärtinge bli Enskede IK i Svenska Cupen. Se till och skräll!

 

Hageby:

Söderköping U 0-0

Västra Caféet BK 2-3

Chile Unido 1-1

 

En bra inledning av Hageby som alltså gjort bra resultat mot bra motstånd. Förlusten mot VC tror jag kan ha berott på att man luftat truppen lite. Hageby verkar få ihop en bra trupp i år som kanske kommer att vara med och slåss mer än förra året? Nästa match spelas mot Lotorps IF.

 

Kimstad:

Vånga IF 2-2

Krokeks IF 0-3

 

Hårt värvande Kimstad har inte fått en smakstart på säsongen. Inga imponerande resultat med tanke på att man gjort en hel del värvningar som anses vara bra. Nu vet jag ju inte såklart om de spelade men man ska ändå kunna prestera bättre.

 

Dagsberg:

Finspångs FK 2-1

Valdemarsviks IF 1-1, 1-2

 

Dagsberg inleder med 1-1-1. Som ni ser så kommer jag inte ta hänsyn till om man spelar med A eller B lag då jag anser (som så många andra) att man är en trupp och inte olika lag. Vinner de som spelar så vinner hela föreningen. Hur som helst med den parentesen sagd så har Dagsberg inlett hyfsat och jag tror man har mer att komma med. Ställs mot Söderköping i nästa match.

 

Loddby:

Västra Caféet BK 1-2

Norrköpings FF 5-1, 2-3

Åby IF 2-4

 

En vinst och tre förluster är ju inte allt för bra på de fyra första matcherna. Den riktiga plumpen är såklart förlusten mot VC. Svårbedömda resultat eftersom man mött NFF två gånger och ett Åby som var bra förra året. Det blir mycket mål i matcherna kan man i alla fall konstatera. I nästa match ställs man mot Sommen AIF.

 

Lindö:

Ringarums IF 1-0

Hemgårdarnas BK 2-0

 

Starkt start av Lindö som hållit nollan i två matcher i rad. Man visar att man är stabilt lag såhär i inledningen på säsongen. De rutinerade herrarna kommer nog att ställa till det för många lag i år och räkna inte med att man kommer ge bort något gratis. I nästa match kommer en riktig värdemätare i form av Åby IF.

 

NFF:

Loddby IF 1-5, 3-2

Ringarums IF 6-0

 

Två vinster av tre möjliga, varav en imponerade 6-0 seger mot Ringarum som förra året spelade två divisioner over NFF. Styrkebesked! En rejäl miss att förlora med 5-1 mot Loddby men man revanscherade sig ju ganska snabbt. Blir intressant att se var NFF står i år! Nästa match spelas mot Kimstad GoIF.

 

Skarphagen:

FF Jaguar 6-3

NIF Bosna 1-1

 

En stabil och bra start för förra årets överraskning Skarphagen. 6-3 mot nystartade Jaguar kanske inte är allt för imponerande, mot ett sådant lag borde man inte släppa in 3 mål. 1-1 mot Bosna däremot är desto mer imponerande. Kan Skarphagen behålla formen från ifjol så ska man nog inte räkna bort dem helt! Ställs mot Hagahöjdens BK i nästa match.

 

Krokek:

Azech SF 2-3

BK Hird 0-2

Åby IF 1-3

Kimstad GoIF 3-0

 

Tre förluster och en vinst är inte vad man hoppades på I Krokek antar jag. Vinsten mot Kimstad är dock meriterande! Det mest intressant resultatet för Krokeks del anser jag förlusten mot seriekonkurrenten Hird vara. Är det ett tecken på var man står i år? Krokek möter Kuddby i nästa match.

 

Finspång:

Dagsbergs IF 1-2

Svärtinge SK 1-3

 

Två förluster för Finspång. Dock mot bra motstånd, och lag som är snarlika dem själva. Men har Finspång tappat för många bra spelare i år? Kommer man vara med och slåss där uppe som förra året? Jag tror man får det tuffare.

 

Hird:

Krokeks IF 2-0

Kuddby IF 0-5

 

Resultat som man inte bli klok på. Först slå ett nyuppflyttat gäng för att sedan få däng av Kuddby med 5-0. Jag tror att dessa resultat redan nu är talande för hur Hirds säsong kommer att se ut. Det kommer att vara en riktig bergodalbana. Ställs mot Smedby U i nästa match.

 

Ringarum:

Lindö FC 0-1

Valdemarsviks IF 3-2

Norrköpings FF 0-6

Stegeborgs IK 1-2

 

Ringarum har inlett ganska dåligt. För att vara ett lag som kommer från fyran har man verkligen inte visat det resultatmässigt. Stormar det på landsbygden? Kan man rätta till detta innan säsongen drar igång. För än så länge är man väl en av favoriterna i serien?

 

Vånga:

Kimstad GoIF 2-2

Stegeborgs IF 6-1

 

Vånga gör bra resultat i början av året. Två bra resultat tyder på att man kanske kommer få ihop ett bra lag i år. Att kryssa mot Kimstad får anses vara bra då man blivit lite hypade inför säsongen. Att göra 6 mål i en match är alltid bra för självförtroendet!Så det var en snabbgenomgång av mina tankar här uppifrån. Som sagt kommer jag hem i veckan och ger er en snabbare uppdatering på de nästa matcherna som spelas, och glöm inte bort att man förlorar som ett helt lag och man vinner som ett helt lag, inga bokstäver framför eller bakom!

Kommentarer
Postat av: Kapten

Mycket bra läsning! Bra jobbat!

2011-03-15 @ 08:47:02
Postat av: spencer

snart är det väl dags för att tippa säsongen

här kommer mitt tips:

1-3plats: dagsberg svärtinge lindö

4-6plats: skarphagen loddby ringarum

7-9plats: hageby, nff , saltängen,

10-12: bråvalla, krokek , hirdinga invändningar på det ;-)

2011-03-17 @ 14:30:11
Postat av: ..

1-3plats: dagsberg svärtinge skarphagen

4-6plats: ringarum, lindö, saltängen

7-9plats: hageby , nff, bråvalla

10-12: loddby , krokek , hird

2011-03-17 @ 14:53:34
Postat av: Nä så här blir det

1-3 Svärtinge , Hagen , Dagsberg

4-6 Hageby , Lindö , Bråvalla

7-9 Loddby , NFF , Krokek

10-12 Hird , Saltis , Ringarum ( åker ur )Kom ihåg vart ni läste detta först

2011-03-17 @ 15:54:46
Postat av: T.

Som sagt,man luftar spelare just nu.Inga problem här inte.

1-3 Dacka,svärtinge,saltängen

4-6 Lindö,bråvalla,hageby

7-9 Nff,loddby,ringarum

10-12 Hird,krokek,Hagen

2011-03-17 @ 19:13:00
Postat av: Moose

Ett FÖRSÖK till "tipp" av slutplaceringar:

1-3 Dacka, Svärtinge, Skarphagen

4-6 Lindö, Bråvalla, Saltängen

7-9 NFF, Ringarum, Hageby

10-12 Loddby, Hird, Krokekeller så blir det tvärt om...

2011-03-17 @ 21:08:53
Postat av: Elkman

Nej nu tycker jag att försöken till att tippa serie börjar se lite fega ut. 1-3? 4-6? Herregud! Vet ni inte hur det kommer sluta så skit i att berätta för oss ;)Så här slutar serien!1. Svärtinge

2. Lindö

3. Dagsberg

4. Ringarum

5. Skarphagen

6. Loddby

7. Bråvalla

8. Hageby

9. Krokek

10. NFF

11. Hird

12. SaltängenKommentar: Svärtinge spelade riktigt bra förra säsongen och hade ett bra rull på bollen. Bra rörelse i hela laget och de kommer nog vina alla sina matcher på hemmaplan och ha bra chans att ta många pinnar även borta! Lindö spelade stabilt förra året men saknade bredd på truppen, nyförvärven står för både bredd och även en del nya spetsar, blir intressanta i år! Nykomlingen Ringarum har inte imponerat ännu i sina träningsmatcher men man har grundkvalité och nya spelare och ny tränare behöver få spela in nya system innan man kan börja prestera.

Loddby har snackat mycket om A eller B lag men när det väl gäller så är Loddby alltid taggade till tänderna och kommer vara en bra bit ifrån nedflyttning i år! Bråvalla har tappat massor och är inte att räkna med i år. Hageby var inte bra förra året men med lite nytt blod kan man nog klara en mittenplacering. Nykomplingarna NFF och Krokek kom strida runt strecket men båda tror jag klarar sig! Bra ung trupp i krokek som kan springa och rulla boll, klarar man sig i år blir man farliga nästa säsong! NFF hör nog tyvärr hemma i sexan men med lite tur kan man klara sig kvar i femman. Vi i femman tackar i år saltängen och hird för några bra år i serien och hoppas ni hittar tillbaka om några säsonger! Trupperna duger helt enkelt inte, saknas både bredd och spetskompetens hos båda trupperna samt att man inte har något eget spel.Tack för mig!

2011-03-18 @ 07:13:02
Postat av: nils

Håller med elkman. Tror dock bravalla kam bli mer inblandade i nedflyttning striden

2011-03-18 @ 09:10:05
Postat av: niva

1. Dagsberg

2. Svärtinge

3. Skarphagen

4. Lindö FC

5. Loddby

6. Ringarum

7. NFF

8. Hageby

9. Saltängen

10. Krokek

11. Bråvalla

12. Hird

2011-03-18 @ 11:17:13
Postat av: Moose

>ElkmanRiktigt vågat tippande, då tänker jag främst på Loddby, Ringarum och Krokek. Lindö vet man aldrig var man har, så där håller jag med dig.

Varför detta envisa uppsnack om Loddby HELA tiden? Vad har dem gjort som är så bra att dem rankas ,förhållandevis, högt detta år? Dem fick ju stryk av ett, som du säger, div 6 hemmahörande lag i NFF. Visserligen vann dem första matchen av två. Men borde inte ett SÅ BRA lag vinna mot "div 6 lag" alla dagar i veckan??? Jag anar inbiten Loddbyit...Förklara dig Elkman, förklara dig...

2011-03-18 @ 11:18:53
Postat av: Macke

Gör väll ett försök...1. Svärtinge

2. Dagsberg

3. Bråvalla

4. Skarphagen

5. Loddby

6. Saltängen

7. Lindö FC

8. Hird

9. Krokek

10.Hageby

11.NFF

12.Ringarum

2011-03-18 @ 12:02:23
Postat av: xperteleven.se

till macke: tror inte att bråvalla kommer ligga så högt upp. dom har tappat massa spelare, personligen tror jag loddby och nff kan bli årets överraskningar.

2011-03-18 @ 12:41:43
Postat av: Elkman

inte loddbyit, tycker bara dom spelar en bra och tuff fotboll. Sätter dom bara bollen på sina lägen så blir dom farliga för alla i år!

2011-03-18 @ 16:12:39
Postat av: ??

Elkman??? Vad fan vet du bredden och spelet hos saltis?

ne precis,du kommer bli förvånad.

2011-03-18 @ 17:57:21
Postat av: elkman

till ??: vet att man förra året inte var direkt "bra". tappat många bra spelare till i år och fått in 2-3 som håller men resten hör hemma i ett b-lag. blir sejour i sexan tyvärr!

2011-03-18 @ 20:19:26
Postat av: kusin

Hur kan ni tippa Hird så långt ner, så mycke folk dom har värvat och bra fotbollsspelare dom har gör den här sidan dom ännu starkare än vad dom redan är, en 5-0a mot Kuddby med 2 man utvisade säger väl inte så mycke trots allt...

2011-03-18 @ 21:56:52
Postat av: Anonym

Blacka If-Lotorp 5-1

Blacka if-Gusum 6-0

2011-03-19 @ 00:15:51
Postat av: Macke

Till expertelvan.se Det e bara en gissning, har inte så stor koll på lagen i år, Såg bråvalla spela förra året o tyckte dom var bra... Alla lag har ju tappat o värvat nytt... kommer dock följa femman i år för det e en intressant serie... bra fotboll....

2011-03-19 @ 20:50:30
Postat av: Östgötacupen

Örtomta- Krokek 0-1

2011-03-19 @ 22:08:18
Postat av: FFK

FFK - Västra Caféet 4-1 (0-1) Matchreferat finns på vår hemsida http://finspangsfk.se/web/index.asp?FolderID=1163

2011-03-19 @ 23:57:46
URL: http://finspangsfk.blogg.se/
Postat av: T.

Elkman måste ha spelat bowling eller nåt i sitt tidigare liv,för fotboll vet du inte ett skit om.

2011-03-20 @ 00:27:37
Postat av: Micke

Hagahöjden-Skarphagen 1-3

Vi (Hagen) spelade bra stundtals och dominerade stora delar av matchen. Hagahöjden hade ett ungdomligt lag, tror inte att det var många ordinarie a-lagsspelare med.http://skarphagensik.se/browse.asp?meny_id=1&submeny_id=31&Visa=ja&resultat_id=11

2011-03-20 @ 01:34:36
Postat av: elkman

@T: antar jag tippade ditt lag långt ner. Ni får väl helt enkelt bevisa ätt jag har fel

2011-03-20 @ 08:02:05
Postat av: Moose

>T.Haha, klanka inte ner på bowlare nu. Studier, detta är helt sant, visar att bowlare är en av dem idrotter som har utövare med högst IQ... Däremot tror jag att sir. elkman är gammal golfare.. Dem låg lägst på "IQ-skalan".. eller så är han bara Loddbyit mot sitt nekande...

2011-03-20 @ 12:13:55
Postat av: elkman

haha :) humorn flödar. Inte meningen att stöta mig med någon eller visa på bättre intelligens nivå. bara vad jag tippar...men vill ni hävda er så visst, bloggens alfahannar slåss likt de apor dom är

2011-03-20 @ 18:18:09
Postat av: Resultat

Åby IF - Lindö FC 1-0

2011-03-20 @ 18:41:13
Postat av: Resultat!

Sommen - Loddby 3-6

2011-03-20 @ 19:50:57
Postat av: Stuart Pearce

SAIS U - BK Hird 3-1Mål för Hird: Jesper Karlsson 87´Men vaddå vi har ju inget eget spel, har vi någon annans? Återstår att se!

2011-03-21 @ 18:00:00
Postat av: X

@T

Du håller uppenbart på saltängen, men du kan ju inte påstå att det är konstigt att ni tippas åka ur? Såg eran match mot nystartade Åbackarna, och ni var ju, utan att överdriva, utspelade stora delar av matchen. Åbackarna var ju närmre 10-1 än ni var 2-5. Det säger väl en hel del om att ni inte hör hemma i femman? Eller anser du att Åbackarna är så pass bra att de borde spela i högre divisioner? :s

2011-03-27 @ 23:14:29
Postat av: Hejpådej

Tror ärligt talat nystartade laget Åbackarna BK skulle hålla Div 5 klass åtminstone. De har ett väldigt ungt lag, men alla är duktiga fotbollsspelare. Jag såg oxå matchen mellan saltängen och Åbackarna, och det går ju inte konstatera att gubbarna inte hängde med dom unga. Tittar man på deras resultat så är de ju relativt bra, deras första match någonsin är ju inget imponerande 0-0 mot gusum. Men de andra resultaten är ju bra. Vinst med 1-5 mot saltängen, 0-5 mot Smedbys J, 1-5 mot Lindös J, 1-5 mot Västrahusby och sedan förlust mot Åtvidaberg södra, som förövrigt verkar vara riktigt bra eftersom de slagit div 4 lag iår. Jag tror faktiskt att Åbackarna kan vara ett toppenlag i 6an iår och vi kan nog få se dem i 5an nästa år. Eller vad tror ni?

2011-04-17 @ 22:50:56
Postat av: X

Åbackarna har helt klart kvalitéer i laget, och bör avancera till femman den här säsongen. Sätt på matchen mot Södra så är de minst lika bra, men släpper in två "skitmål" pga dålig fokus sista fem minuterna. Men de bör bli ett lag att räkna med även i femman nästa år, om det går som planerat för dem.

2011-05-04 @ 18:31:21

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0