En vanlig helg i mars

Så nu har jag samlat tankarna kring helgens matcher. Lite överraskningar har det allt bjudits på.

Saltängen vände en negativ trend genom att slå Krokek med 3-0. Mycket bra gjort och kanske börjar det vända för Saltis till slut. Imorgon onsdag så ställs man mot Vikingstad i Östgötacupen.

Svärtinge får det riktigt svårt att göra om förra årets Ö-cup, man åkte nämligen på en rejäl plump redan i första omgången när man åkte ut mot Österstads IF från sexan. Man förlorade med 1-0. Det får bli icke godkänt för Svärtinge i år.

Hageby slog tillbaka seriekollegan Ringarum med 2-1. Hageby fortsätter att göra bra resultat och visar kanske att var man kommer att stå när serien drar igång.

Dagsberg förlorade mot Tjust IF med 1-2 från smålands division 4 serie. Nu vet jag inte klassen på fyran i småland, men det känns ändå som att det kan ha varit ett godkänt resultat för Dacka.

Loddby åkte likt Svärtinge på en rejäl plump i första omgången av Ö-cupen. Man fick stryk mot div 6 laget Kuddby IF med 2-1. Såklart inte godkänt. Måste bättras innan premiären.

Lindö tog en knapp seger mot FF Jaguar från sexan, man vann med 3-2 och bibehåller därmed sina fina försäsongsresultat, även om segern borde varit lite större kan man tycka.

NFF tog en storseger över Stegeborg IF med hela 12-0. Vet inte riktigt vad man ska läsa ut av en sådan seger. Självklart riktigt bra att göra 12 mål i en match, det är aldrig lätt. Dock känns det som att Stegeborg är på riktigt nedåtgående och kanske inte bjöd på bästa motstånd. Men som sagt imponerande!

Skarphagen spelade oavgjort mot Trix, 2-2. Ett resultat som enligt mig borde vara vinst för Skarphagen, nu såg jag ju inte matchen men jag går på vad jag såg förra året. Visar på att Skarphagen kan ha problem ibland?

Krokek förlorade alltså mot Saltängen med 3-0, man förlorade även i Ö-cupens andra omgång mot IK Gottfridsberg med 2-0. Alltså ingen bra helg för grabbarna från Krokek. 

Hird slog tillbaka Hagahöjdens U-lag med 4-1. Ett bra resultat. Det kan vara riktigt svårt att möte ungdomslag då de oftast springer som gaseller. Dock så vinner man ju oftast på fysiken. Men ett godkänt resultat av Hird.

Kimstad tog sig vidare i Ö-cupen genom seger över Skeninge med 5-2. Man spelade även mot Klockaretorpet och där fick man 1-1.

Finspångs åkte på stordäng mot Eneby, som ska vara klassen bättre, med 5-0. Inget bra resultat för killarna från Finspång.

Vånga tog sig även de vidare i Ö-cupen. Man vann över Borensberg med 8-7 efter straffar.

För övrigt så gillar jag att ÖFF har börjat att föra in målskyttar och kort på deras hemsida när man klickar på resultatet, ett roligt steg framåt! Ungefär en månad kvar nu!

Kommentarer
Postat av: Freddy

Visst hade Skarphagen sammarbete med Bosna förra säsongen? Har man det iår också!? Om man inte har det... hur mycket förlorar man på det? Eller är det rent av bättre för klubben!? nyfiken

Tankar..? Vad säger kaptenen Micke N själv?

2011-03-30 @ 17:47:29
Postat av: Presidenten

Freddy.

Samarbete med andra föreningar i form av "farmarlag" är borttaget från ÖFF fr.o.m. 2011. Så mao är Skarphagen och Bosna inte samarbetsklubbar.NFF vann mot ett riktigt svagt motstånd, det ska gudarna veta - men som du skriver. Imponerande att göra 12 mål anyway.

2011-03-30 @ 20:03:45
Postat av: Polla

Kaptenen verkar inte svara...Vårt sammarbete med bosna gäller som sagt inte längre, och självklart påverkar det till viss del. Vi kan inte längre fylla på med spelare i div fyra klass, utan får istället förlita oss på egna spelare vid skador etc. Framtiden får utvisa hur stor skillnaden blir.. Det är ju naivt att tro att det inte spelar någon roll, men vi har en bred trupp i år och min förhoppning är att vi kan återupprepa bedriften med en tredjeplats...2011-03-30 @ 22:37:52
Postat av: Östgötacupen

Vikingstad-Saltängen 3-6

Målskyttar

T.Qvist 2 st

C.Alden 2 st

K.Granström 1 st

M.Lidstedt 1 st

2011-03-30 @ 23:17:01
Postat av: Freddy

Tack för svar Polla.

2011-03-31 @ 03:06:43
Postat av: Mou

Robin Wieselgren är klar för FFK, läs i länktips.

2011-04-01 @ 13:18:07
URL: http://skarblackaif.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0