Nya matcher, nya tag

Då var det dags att sätta sig ner och summera intrycken av resultaten i omgång 5. Jag tänker citera mina tips inför matchen och sen se hur det blev.

 

Saltängens BK – Svärtinge SK 2-3

”Detta kommer bli en tuff och sevärd match som slutar med seger för Svärtinge”

Jag tycker att mitt tips stämde in rätt så bra. Matchen var jämn och händelserik, hade allt ”otur” varit tur så hade resultatet kanske sett annorlunda ut. Svärtinge var dock på det hela taget bättre och behöver inte skämmas för sina tre poäng.

 

Dagsbergs IF – Ringarums IF 0-1

”Det kommer bli en match med mycket glöd och kämpa. Det är svårt att tippa en vinnare i denna match men magkänslan säger Ringarum”

Även här så stämmer mitt förhandstips in bra. Matchen var jämn, inget av lagen spelade på topp. Ringarum var lite tyngre och bättre än Dagsberg och helt logiskt så vinner man då. Dagsberg måste vara mer skärpta medan ett Ringarum på halvfast vinner, det ser bra ut för Ringarum.

 

Bråvalla IK – Hageby IF 0-1

”Det finns en liten chans till oavgjort men den är väldigt liten. Klar Hageby seger.”

Även om det bara blev 0-1 så var Hageby det bättre laget och segern var rättvis. Den lilla chansen till oavgjort höll på att slå in då Hageby hade fruktansvärt svårt att göra mål på sina lägen. Bråvalla stretade emot bra men orkade inte hela vägen.

 

Norrköpings FF – Skarphagens IK 0-1

”En väldigt svår match att tippa men jag säger att det blir oavgjort.”

Som sagt så var denna svårtippad. Skarphagen spelar smart taktiskt och NFF har fruktansvärt svårt att skapa några riktigt heta lägen. Skarphagen visar att det räcker att göra ett mål och hålla nollan så vinner man matcher.

 

Lindö FC – Krokeks IF 4-2

”jag måste tro på Lindö i denna match, men det kommer bli jämt.”

Lindö avgjorde denna match rätt så snabbt och behövde inte förta sig för att vinna. Krokek fortsatta dock att kämpa på bra och visade moral. Lindö visade sin klass och i detta fall var den klassen lite för hög för Krokek.

 

Loddby IF – BK Hird 1-1

”Med förra omgångens resultat i huvudet så tippar jag på seger för Loddby.”

Tycker ändå inte detta var så dumt tippat. Av rapporter att döma så var Loddby det bättre laget och borde kanske vunnit. Väldigt starkt och bra gjort av Hird att sno åt sig poäng. Hird överraskar mer och mer och psyket måste vara på topp om man studsar tillbaka så snabbt från en storförlust.

 

Summan av detta är att jag för en gångs skull inte var helt fel ute i mina gissningar

 

Medans vi ändå är igång så öser vi på med nästa omgång som inleds imorgon fredag:

 

Krokeks IF – Saltängens BK

Är det äntligen dags för Saltängen att ta sina första poäng? Ja! Jag tror faktiskt det, det blir dock ingen vinst men det kommer sluta oavgjort i denna match. Krokek har varit bra men suget efter poäng kommer ta överhand och Saltängen får med sig en pinne.

 

Skarphagens IK – Dagsbergs IF

En svår match att tippa. Dagsberg är verkligen i behov av en seger för att inte ramla efter allt för mycket. Skarphagen har börjat få till sitt spel. Ja du, jag måste säga Dagsberg i denna match. Jag vet inte varför med magen säger åt mig det. Men det kan verkligen sluta hur som helst.

 

Svärtinge SK – Norrköpings FF

Svärtinge ska normalt sett slå NFF, vilket jag även tror att man gör. NFF kommer dock streta emot bra och kommer definitivt inte bara ge bort segern utan Svärtinge kommer få kämpa till hälarna blöder. Man kommer dock få se upp med NFFs kontringar.

 

Hageby IF – Lindö FC

Hageby mot Lindö känns på förhand som ett oavgjort resultat. Hageby är stabila bakåt och gör inte allt för mycket mål. Lindö kan göra mål, men det känns som man gör det mot försvar som ”slappar” lite. Detta blir oavgjort.

 

Ringarums IF – Loddby IF

Ringarum är serieledare och är favoriter i denna match. Loddby har inte rosat marknaden än så länge. Tror att Ringarum kommer ta hem det ganska så komfortabelt och att Loddby får rikta in sig på nästa match. Seger till Ringarum.

 

BK Hird – Bråvalla IK

Allt i denna match kommer handla om dagsformen. Hird har visat gång på gång att man kan störa alla lag och nu är det dags att ta dem på allvar. Jag går all-in på denna match och säger att det är veckans säkraste etta. Bråvalla får återigen vara nederlagstippade men man har faktiskt inte visat så mycket hittills.


Kommentarer
Postat av: x-pär ten

Känns som att bråvalla och saltängen måste börja ta poäng nu innan glappet upp blir allt för stort. 5p Upp till Hird kan bli 8 för bråvalla efter den här omgången. Vore tråkigt om bottenstriden i princip skulle vara avgjord efter 6 omgångar.

2011-05-19 @ 20:43:52
Postat av: Mr P

Krokeks IF – Saltängens BK 2

Dags att vakna nu...Skarphagens IK – Dagsbergs IF 2

DIF är ett mycket bättre lag.Svärtinge SK – Norrköpings FF X

SSK har pressen på sig.Hageby IF – Lindö FC 2

Lindö visar att gammal är äldst :)Ringarums IF – Loddby IF 2

LIF:s svaga resultat gör att de vinner på ren viljaBK Hird – Bråvalla IK 1

BKH starka senast mot LIF

2011-05-19 @ 20:48:36
Postat av: x-pär ten

Känns som att bråvalla och saltängen måste börja ta poäng nu innan glappet upp blir allt för stort. 5p Upp till Hird kan bli 8 för bråvalla efter den här omgången. Vore tråkigt om bottenstriden i princip skulle vara avgjord efter 6 omgångar.

2011-05-19 @ 21:03:57
Postat av: Sportfronten.se

Idag på sportfronten.se har vi annonser för följande matcher:Krokeks IF - Saltängens BK

Skarphagens IK - Dagsbergs IF

Svärtinge SK - Norrköpings FF

Linghems SK - Grebo IK

Åby IF - Norrköpings IF Bosna

Eneby BK - Hagahöjdens BK

Åtvidabergs Södra IK - Rimforsa IF

Tallboda IF - FC Syrianska

Vånga IF - Finspångs FKVälkomna

2011-05-20 @ 08:47:10
URL: http://www.sportfronten.se
Postat av: Tipparen

Loddby saknar spelare på bröllop och chilenarna har bytt klubb till syrianska.........

2011-05-20 @ 15:04:43
Postat av: Mr P

Krokek-Saltängen 1-2

2011-05-20 @ 21:05:23
Postat av: *fniss*

Har krokeks stora huvuden blivit för tunga för dom nu

2011-05-20 @ 21:11:07
Postat av: Mr P

Svärtinge - NFF 4-2

2011-05-20 @ 21:24:03
Postat av: Åskådare

Såg Krokek mot Saltänegn måste trots att jag är krokeksupporter säga att det va rättvist med vinst för Saltängen.

Saltängen förde matchen och hade ett par tror det va 4 eller 5 i ribban. 3 i samma sekvens med öppet mål där deras spelare nickade i ribban & fick tillbaka retur 3 gånger. Borde va skitsvårt att upprepa.

Tror många kommer få svårt med Saltängen.

För oss i Krokek är det bara att komma igen!!

2011-05-20 @ 22:09:13
Postat av: dacka fanz

Skarphagen - dacka 0-1 målet som dacka gör är årets snyggaste

2011-05-20 @ 22:24:23
Postat av: Mr X

NFF stretade emot rejält mot SSK och ledde i halvtid med 2-1. Men SSK gjorde säsongens bästa match och vann till slut med 4-2. Två spelande lag som båda kommer ta poäng framöver.

2011-05-20 @ 23:35:46
Postat av: Till tipparen

Så det är alltså loddbys b-lag som spelar i den här omgången? Gäller o gardera sig ifall de blir förlust ;D

2011-05-21 @ 00:50:11
Postat av: Micke

Bissan i Loddby var snyggare, men det var en jäkla pärla han fick på, 7:an. Jättesnyggt, går inte att säga annat.Vi spelade inte bra i första. I andra lyfte vi spelet och det hade väl kunnat gå hur som helst, men Dagsberg försvarade sig bra och fortsatte med sina fina anfall. Vinsten var inte orättvis, oavgjort hade inte heller varit orättvist.

2011-05-21 @ 01:21:12
Postat av: Loddby

Nej det är fortfarande Loddbys A-lag som möter Ringarum idag, inget snack om det, inget lag har inte råd med o ställa upp med det bästa man har, sen kan förutsättningarna va bättre efter ha blivit av med 5 spelare o några andra borta, men det är inget o skylla på, så är det för alla lag, lägg ner skitsnacket nu istället. Hoppas på en trevlig o bra match mot Ringarum o att bästa laget vinner och om det är Loddby så har ja inget emot det.

2011-05-21 @ 10:42:56
Postat av: publik

inte faaan hade de varit rättvist med oavgjort mellan skarphagen - dagsberg. dagsberg var de bättre laget. de gånger som skarphagen skapa var på de fasta situationerna. gårdagens mål var sinnessjukt snyggt, 40 meter rätt upp i krysset.

2011-05-21 @ 11:23:49
Postat av: va på matchen med

40 meter? nu överdriver du lite, jag va på matchen o det var närmare 25 meter, men sjukt snyggt var det!

2011-05-21 @ 11:31:45
Postat av: Micke

Till publik: erkänn att du är den milt förfriskade åskådare som på egen hand utgjorde Dackas hejaklack. :) Och även om jag inte håller med om din analys; räknas inte målchanser på fasta situationer?

2011-05-21 @ 23:33:15
Postat av: ringavallen

ringarum - loddby 4-3 övertag av ringarum i början som gjorde 2-0 efter tio minuter. tröttnade väl efter första och bjöd in loddby som tog över mer och mer av matchen

2011-05-22 @ 20:00:05
Postat av: Stuart Pearce

BK Hird - Bråvalla 3-1

2011-05-22 @ 20:12:36
Postat av: master

ser ju inte ljust ut för bråvalla trots att tränaren lämnat dem under veckans gång

2011-05-23 @ 17:00:40
Postat av: Skarphagen

Ikväll kl. 19 tar vi emot IK Sleipner på Ektorps IP. Vid bra väder grillar vi hamburgare, bara det är ju värt ett besök. :-)Välkomna!

2011-05-24 @ 09:31:07
Postat av: Saltängen

Lycka till nu ikväll Skarphagen!!!

2011-05-24 @ 11:44:04

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0