Omgång 3

Återigen har vi fått bevittna resultat som de flesta inte trodde på innan. Nästa omgång ska jag nog tippa emot allt det jag tänker på först.

 

Saltängens BK – BK Hird 1-2

Hird inkasserar sin första trepoängare på Saltängens bekostnad. Uppåt i Hird som spelat jämt resultatmässigt med alla lag man mött. Saltängen har nu tre raka förluster och vänder man inte trenden snart så kan det bli ett tungt år för Saltängen. Bra och stark inledning av Hird även om rapporter säger att matchen kanske borde slutat tvärtom.

 

Norrköpings FF – Ringarums IF 1-5

Efter två raka vinster så kom den första förlusten för nykomlingen NFF, den andra nykomlingen Ringarum är däremot obesegrade och toppar tabellen. Det var inget snack om saken vilka som var bäst i denna match och som resultatet visar så tog Ringarum en rättvis seger.

 

Dagsbergs IF – Loddby IF 3-1

Dagsberg tar sin andra raka seger och Loddby inkasserar sin andra raka förlust. Dagsberg var det tyngre och hetare laget och tar en välförtjänst seger. Loddby hängde med skapligt men var aldrig riktigt farliga. Matchen exploderar målmässigt de sista 10 minuterna annars var det 1-0 länge.

 

Bråvalla IK – Svärtinge SK 2-3

Svärtinge fick inte spelet att stämma riktigt och Bråvalla gjorde en bra insats mot det förmodade topplaget. Svärtinge vinner ändå matchen på att man helt enkelt är bättre fotbollsspelare än motståndarna. Unga Bråvalla får rycka upp sig till nästa omgång efter tre raka förluster.

 

Hageby IF – Krokeks IF 0-2

Den största skrällen i denna omgång enligt mig. Trodde inte att Krokek skulle rå på Hageby men det visar sig att det kunde man. Segern var inte heller orättvis på något sätt. Det som la grunden till segern var ett bra försvarsspel tillsammans med att Hageby var på tok för ofokuserade. Starkt Krokek!

 

Lindö FC – Skarphagens IK 1-1

Två förmodade topplag gjorde upp på City Gross Arena, vacker och publikfriande fotboll att vänta? Nej, inte precis. Det var mest kamp hela tiden och spelet var på gränsen till fult hela matchen. Oavgjort var nog rättvist i denna match där inget av lagen var bättre än det andra. Båda lagen har ett stabilt spel men måste nog lyfta sig i framtiden.

 

Tre lag är obesegrade såhär långt, det är Ringarum som leder serien på två vinster och en oavgjort och det är Skarphagen och Lindö som båda har en vinst och två oavgjorda. Tyngst just nu går det för Bråvalla och Saltängen som ännu inte vunnit och har tre förluster vardera. Kanske blir det ändring på detta i nästa omgång:

 

Krokeks IF - Bråvalla IK
Ringarums IF - Saltängens BK
Skarphagens IK - Hageby IF
Svärtinge SK - Lindö FC
BK Hird - Dagsbergs IF
Loddby IF - Norrköpings FF

 

Omgång 4 startar något som jag vill kalla fotbollsveckan, alla lag spelar 3 matcher på en vecka och många härliga poäng kommer stå på spel.

 

Det är tråkigt det som har börjat diskuterats här under kommentarerna om vilken tränare som måste tvingas gå först. För det första så är jag inte ett fan av personpåhopp vilket jag tycker att det är på den här nivån. Sådant kan man diskutera när det gäller elitfotboll. För det andra så ska ni innan ni fäller en sådan kommentar tänka till lite, de flesta tränare på den här nivån gör det för att de tycker att det är roligt och får inget betalt för det. Det går åt många timmar i veckan, många fler än vad spelarna lägger ner på fotbollen så försök att uppmuntra dessa människor som lägger ner sin själ i fotbollen. För utan dem så skulle alla mindra föreningar i Sverige dö ut.

 

Fortsätt gärna att diskutera, eller jag uppmuntrar er till och med till att göra det. Men håll det på en bra nivå och diskutera hur LAGEN sköter sig och inte olika personer.

 

Skärpning!


Kommentarer
Postat av: ...

bra skrivet!

2011-05-10 @ 13:42:37
Postat av: FA

Kanonjobb med bloggen!

Finns det någon mailadress man kan nå dig på?

2011-05-10 @ 14:09:28
Postat av: Korpen

Krokeks IF - Bråvalla IK 3-1

Ringarums IF - Saltängens BK 2-1

Skarphagens IK - Hageby IF 3-2

Svärtinge SK - Lindö FC 2-2

BK Hird - Dagsbergs IF 1-3

Loddby IF - Norrköpings FF 3-3

2011-05-12 @ 12:15:25
Postat av: Sportfronten.se

Vart och när kommande matcher spelas hittar du som vanligt på sportfronten.seÄr det lag som hittar felaktigheter i sina annonser så kontakta oss gärna.Välkomna

2011-05-12 @ 13:11:37
URL: http://www.sportfronten.se
Postat av: tipskungen

Krokeks IF - Bråvalla IK 3-1

Ringarums IF - Saltängens BK 3-1

Skarphagens IK - Hageby IF 2-0

Svärtinge SK - Lindö FC 1-2

BK Hird - Dagsbergs IF 1-2

Loddby IF - Norrköpings FF 3-2

2011-05-12 @ 14:07:09
Postat av: 6 Rätt

Krokeks IF - Bråvalla IK 1-3

Ringarums IF - Saltängens BK 3-0

Skarphagens IK - Hageby IF 0-2

Svärtinge SK - Lindö FC 2-2

BK Hird - Dagsbergs IF 1-4

Loddby IF - Norrköpings FF 1-22011-05-12 @ 15:44:14
Postat av: Skrällarnas omgång

Krokek-Bråvalla 1-2

Ringarum-Saltängen 1-3

Skarphagen-Hageby 2-2

Svärtinge-Lindö 2-2

Hird-Dagsberg 2-1

Loddby-NFF 1-2

2011-05-12 @ 19:00:43

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0