Snart dags för match igen

Igår så spelades omgång 4 klart och jag kan inte längre säga att jag blir överraskad av resultaten. Här kommer genomgången.

 

Svärtinge SK – Lindö FC 1-1

En jämn och spännande tillställning som kunde slutat med seger åt vilket håll som helst. Svärtinge hade det svårt med underlaget och Lindö var kanske en aning tyngre än motståndarna. Oavgjort måste ändå ses som rättvist till slut.

 

Skarphagens IK – Hageby IF 2-1

Skarphagen inleder matchen klart bäst och har allt under kontroll till en början. Hageby kommer igen och har till slut bud på kvittering, en jämn match som det förutspåddes som till slut slutar med vinst för Skarphagen.

 

Ringarums IF – Saltängens BK 1-0

Ännu en vinst för Ringarum som startat väldigt bra. Trots förlust så var det ett litet fall framåt för Saltängen i denna match. Ringarum kom inte upp helt i normal standard och fick kämpa hårt för segern.

 

Krokeks IF – Bråvalla IK 3-0

Nykomlingen Krokek visar musklerna i denna match och vinner solklart mot Bråvalla. Krokek var det klart bättre laget och segern var odiskutabel till slut. Bråvalla får hämta ny energi till nästa match, något måste hända snart.

 

BK Hird – Dagsbergs IF 0-7

Ja, vad ska man säga. Det var inget snack om saken i denna match. Dagsberg var bättre på allt vilket såklart speglar resultatet. Hird nere på jorden igen efter en bra inledning på serien. Det är bara rycka upp sig igen till nästa match. Dagsberg börjar närma sig höstformen.

 

Loddby IF – Norrköpings FF 0-0

Tätt och jämt spel präglade denna match som kunde slutat hur som helst. Båda lagen har bra lägen att avgöra med en liten fördel åt NFFs håll. Loddby har däremot spelet under nästan hela matchen. Ett rättvist resultat till slut.

 

Redan på tisdag så drar nästa omgång igång, matcherna ser ut som följer kommer även dra vad jag tror om matcherna då jag inte tror att jag kommer hinna med det annars innan tisdag:

 

Saltängens BK – Svärtinge SK

Saltängen måste vinna snart för att inte hamna för långt efter, tror dock man får vänta med segern minst en match till. Svärtinge måste även de vinna för att inte hamna för långt efter toppen. Detta kommer bli en tuff och sevärd match som slutar med seger för Svärtinge.

 

Dagsbergs IF – Ringarums IF

Detta kommer bli en riktigt intressant match, seriefinal och två bra lag står på varsin sida av planen. Det kommer bli en match med mycket glöd och kämpa. Det är svårt att tippa en vinnare i denna match men magkänslan säger Ringarum.

 

Bråvalla IK – Hageby IF

Dags för Bråvalla att ta sina första poäng? Nej, tyvärr tror jag inte det. Hageby ska slå Bråvalla i alla fall 8 av 10 gånger med det laget man har idag. Det finns en liten chans till oavgjort men den är väldigt liten. Klar Hageby seger.

 

Norrköpings FF – Skarphagens IK

En match med två lag som spelar snarlikt. Det kommer smälla på rejält i denna match. Båda lagen har vid seger ett bra läge att haka på toppen rejält. En väldigt svår match att tippa men jag säger att det blir oavgjort.

 

Lindö FC – Krokeks IF

Ett Krokek som kommit igång rejält åker till Lindö för att försöka sno åt sig alla poäng. Lindö är fortsatt obesegrade och kommer få jobba hårt i denna match för att det ska förbli så. Hur kommer den då sluta? Tyvärr alla Krokeksfans, jag måste tro på Lindö i denna match, men det kommer bli jämt.

 

Loddby IF – BK Hird

Viktig match för båda lagen som står på samma poäng. Vid förlust så kan man närma sig botten ännu mer beroende på andra resultat. Loddby känns som det starkare laget, men Hird har överraskat förut. Med förra omgångens resultat i huvudet så tippar jag på seger för Loddby.

 

In med era åsikter!


Kommentarer
Postat av: Anonym

Vånga-Skärblacka 1-0 i mellersta

2011-05-15 @ 19:41:14
Postat av: Anonym

Matchreferat från Vångamatchen ligger nu uppe!

2011-05-16 @ 00:21:31
URL: http://skarblackaif.blogg.se/
Postat av: Korpen

tippade rätt på 1x2 men fel antal mål, jag tar mina miljoner o drar till en söderhavsö nu tjing :-)

2011-05-16 @ 01:17:33
Postat av: Sportfronten.se

Matcherna duggar tätt!

Vart och när matcherna spelas hittar du samlat på sportfronten.se

Top 10 mest besökta annonser är följande

1 Dagsbergs IF - Ringarums IF

2 Saltängens BK - Svärtinge SK

3 Bråvalla IK - Hageby IF

4 Skarphagens IK - Loddby IF

5 Loddby IF - Krokeks IF

6 Chile Unido IF - Linghems SK

7 Norrköpings FF - Skarphagens IK

8 Lindö FC - Krokeks IF

9 Loddby IF - BK Hird

10 Bråvalla IK - Krokeks IFps.

Du kan nu prenumerera på annonser från sportfronten.seVälkomna!

2011-05-16 @ 09:09:17
URL: http://www.sportfronten.se
Postat av: Tips

Saltängens BK – Svärtinge SK 2 = Omgångens, kanske till och med seriens säkraste 2:a. 1-6?Dagsbergs IF – Ringarums IF 2 = Tror Ringarum vinner toppmötet, 2-1?Bråvalla IK – Hageby IF X = Bråvalla tar sin första poäng här tror ja, o det slutar 1-1.Norrköpings FF – Skarphagens IK 2 = Tror Skarphagens tungd kommer bli för mycket för NFF, men ändå finns chansen för NFF, vill gärna sätta 1x2 här, men tippar 2-3Lindö FC – Krokeks IF 2 = Också en match som kan sluta hur som helst, får Lindö äga bollen så som dom vill så lirar dom ut Krokek tror ja, men blir det en springmatch så vinner Krokek, o det är de ja tror de blir...1-3?Loddby IF – BK Hird 1 = Pratade om ett säkert tecken med Svärtinge, även här ett säkert tecken! Loddby vill visa sin publik att de kan spela bra fotboll efter NFF-missen senast, tror på 5-1.Tack för mig.2011-05-16 @ 19:23:00
Postat av: Polla

Följ NFF - Skarphagen på länken.

2011-05-17 @ 16:49:09
URL: http://Twitter.com/skarphagensik
Postat av: Resultat

Saltängen - Svärtinge 2-3

2011-05-17 @ 20:44:01
Postat av: NFF:are

NFF-Benknäckarhagens IK 0-1

Kanske säsongens sämsta match i division 5-historien. Felpassningar och tjongande från båda lagen som inte kom någonstans alls. Hagen det minst dåliga laget som gjorde matchens enda mål i andra halvlek på assist från en NFF:are.Hur någon (läs: nummer 5 SIK) kan få vara kvar på plan efter att ha gått in med dobbarn före på stödjeben är för mig en gåta. Ett sketet gult kort vågade domaren plocka fram - FEGT!

2011-05-17 @ 21:15:04
Postat av: Till Nffare

Välkomna till 5an. Att Hagen fick två mål tveksamt bortdömda glömde du nämna

2011-05-17 @ 21:26:41
Postat av: Micke

Tycker inte alls att vi spelade särskilt dåligt. Vi blev kanske lite defensiva efter ledningsmålet, men vi hade fina anfall genom hela matchen.Jag håller med om att domaren hade kunnat plocka fram korten fler gånger. Tolka det hur ni vill. Och som sagt, de andra två målen vi gjorde, jäkligt tveksamt om det är offside på något av dem. Men men, vi spelar i division fem och kan inte begära att domarna ska hålla högre nivå än spelarna. Det jämnar säkert ut sig i längden.

2011-05-17 @ 21:47:07
Postat av: Resultat

Lindö FC - Krokek 4-2första halvlek 4-0 till lindö tack vare kraftig vindövertag.andra halvlek gjorde Krokek 2 mål tack vare vinden.. Dock välförtjänt vinst för lindö fc på ett blåsigt citygross. Krokek missa också en straff men satte en fin 30 meter skott sista minuten i krysset.

2011-05-17 @ 23:03:05
Postat av: Publik på Monnes IP

Hagen var värda segern, inget snack om det.. Men jag håller inte med om de tveksamma besluten vid bortdömda mål! Såg klart och tydligt att det var, tyvärr för er del då, offside vid båda tillfällena.

Vet inte om NFF är så bra på att gillra offsidefällor, men i detta fall satt dem galant..med flit eller ej. Ganska ful och tråkig match i övrigt, som nämnts, men inget överdrivet.

2011-05-18 @ 00:44:06
Postat av: Mr P

Stod precis bakom målet vid Hagens två korrekt bortdömda mål. Inget snack om saken. Bra uppfattat av linjemannen. Att de dessutom vågade stå upp mot Hagens härj ska de ha eloge för.

Kryss hade varit rättvist!

2011-05-18 @ 05:39:41
Postat av: hagen

Rättvist med kryss? Hade ni ens något skott på mål?

2011-05-18 @ 06:53:14
Postat av: fö

Division 5, ÖstraSaltängens BK-Svärtinge SK 2-3 (0-1)Saltängen är kvar på 0 poäng, Svärtinge tog sina tionde för säsongen. Efterlyses för hemmalaget: Tur.- Oturen grinar duktigt i nyllet på oss, idag har vi bara tre i ribban och stolpen. Jag vet inte vad vi ska säga, vi har bara maximal otur, sa lätt förbryllade hemmatränaren Peter Norrbom som gick lottlös trots hårt jobb från spelarna.- Saltängen börjar bra, men sedan tycker jag att det är vår match. Men vi ska kunna stänga den tidigare, vi spelar hyggligt, sa Svärtinges Affe Nörager som tyckte det var jämnt skägg bland sina spelare.Mål, Saltängen: Dennis Brandström 2Svärtinge: Rasmus Bengtsson, Mikael Syrén, Filip NyströmBråvalla IK-Hageby IF 0-1 (0-0)Hageby tog en nödvändig seger mot Bråvalla. En seger hemmalaget också var rätt sugna på efter fyra förluster.- Det såg ut som tidigare, vi skapar mycket men sätter inte dit chanserna. Vi skapar mängder, de har bara någon enstaka chans, berättade Hagebys Janne Öberg.- Vi är med i en timme, sedan orkar vi inte. Med många nya lagdelar och inte så mycket rutin är det tufft, det gäller att gnugga på och försöka behålla glädjen, menade hemmatränaren Henrik Einarsson.Mål, Hageby: Sebastian HäggDagsbergs IF-Ringarums IF 0-1 (0-1)Det blev tre poäng för Ringarum i det tidiga toppmötet. Joachim Matuszewskis hysteriska målform höll i sig när han gav laget segern.- Vi hade kontroll, det var verkligen stabilt. De hade knappt någonting alls, våra mittbackar var helt suveräna, sa Ringarums Eje Bladh som öste beröm över mittbacksparet Pedram Ahourdan och David Karlsson.- Vi var lite för lätta, de stod rätt mest hela tiden. En match som rent resultatmässigt kunde varit ett kryss, inget av lagen skapade speciellt mycket, tyckte Dagsbergs Johan Lindhe som berömde Christoffer Carlsson och Joakim Fredriksson.Mål, Ringarum: Joachim MatuszewskiNorrköpings FF-Skarphagens IK 0-1 (0-0)Målsnålt var det när NFF tog emot Skarphagen. Det var gästerna som drog det längsta strået efter en mållös första halvlek.- Det var med mersmak. Vi gör en kanonmatch med stabilt försvarsspel som lägger grunden idag. Helt klart rättvist, sammanfattade gästernas Pär Augustsson som berömde målskytten Stolt och Christian Källström.- Vi försöker rulla boll och komma runt på kanterna, men faller i deras fälla att spela centralt där de är starka. Det känns surt att vi faller på vårt eget misstag, tyckte NFF:s Richard Larsen som gav ett extra plus till högerbacken Peter Lindvall.Mål, Skarphagen: Tobias StoltLindö FC-Krokeks IF 4-2 (4-0)Efter 16 minuter stod det 3-0 och matchen var över. Med vinden i ryggen passade dock gästerna på att snygga till siffrorna i andra.- Vi har stark medvind i första, men jag tror inte det spelat så stor roll idag. Vi har en bra press och segern är solklar, berättade Lindös "Lott" Croneryd som berömde Johan Larsson på mittfältet.- Vi var inte med från start, plus att de har medvinden till hjälp. Men vi hade det svårt överlag, medgav Krokeks Tommy Olofsson.Mål, Lindö: Daniel Johansson 2, Gustav Sjöberg, Jerry GauffinKrokek: Erik Axtegen, Henrik Sjöberg

2011-05-18 @ 07:55:32
Postat av: Berntsson FFK!

Först och främst bra blogg. Men jag bara undrar varför denna blogg heter som den gör? Du skriver ju knappt något om de andra div 5 serierna?/Berntsson

2011-05-18 @ 12:34:39
Postat av: hytante

berntsson ffk: kan ju bero på att dom är totalt ointressanta.

2011-05-18 @ 20:58:08
Postat av: ägare

till berntsson: för att när jag startade den så visste jag inte vilken serie laget som jag har intresse i skulle spela. plus att det är på tok för mycket att hålla reda på om man skulle ha koll på alla serier. då och då uppdaterar jag om lagen som ligger i norrköpings närhet

2011-05-18 @ 21:18:42
Postat av: Loddby

Loddby - Hird 1-1

2011-05-18 @ 21:42:50
Postat av: Pininho

"Benknäckarhagen" har den här säsongen 0 röda och 5 gula på 5 matcher...

2011-05-18 @ 22:35:34
Postat av: Första offret

Då har första tränaren fått kicken i femman. Helt sjukt tycker jag att göra sig av med en tränare efter fem omgångar men men. Det är kanske inte så överraskande att det är Einarsson i bråvalla som fått kicken.

2011-05-18 @ 23:51:54
Postat av: Larsson

Helt jävla sjukt att Bråvalla sparkar Henka. Pinsamt!!!

Det är divsion fem en järsgårds serie som vi håller på med.

Hoppas verkligen att Bråvalla åker ut nu!!!

2011-05-19 @ 07:35:50
Postat av: Zz....

Kan bara vidarebefordra från källa att Einarsson inte fick sparken utan valde att avgå själv då jobb och familjeliv gjorde att tiden inte fanns....

2011-05-19 @ 08:19:09
Postat av: Nästa offer

Undrar när Saltis tränarduo får gå då?

De är ju också 0-påängare efter 5 omgångar.

Någon som vågar sig på en gissning?

2011-05-19 @ 10:17:09
Postat av: Nästa offer

Ursäkta mig och min felstavningL

0-poängare ska det vara

Sorry

2011-05-19 @ 10:19:20
Postat av: Till Nästa offer.

Finns ingen anledning att tränarna ska få gå,det är ju faktiskt spelarna som spelar fotboll.

Sen att vi i saltis har haft maximal otur dom senaste matcherna är en annan sak.Träffar man 6 ribbor och 4 stolpar på dom matcherna så vinnar man inte.

Spelarna i saltis har fullt förtroende för tränarna.

Bara jobba på så kommer poängen.

2011-05-19 @ 11:34:57
Postat av: Nr 5 i Skarphagen

Att nr 5 i Hagen över huvud taget fick kort i den duellen är inget annat än en payback från domaren för "härjet" efter de två felaktigt bortdömda målen. Båda fötterna i backen framför NFF:s flygande holländare. Att sedan fria NFF:s spelares glidtackling med dobbarna före 30 min senare är ett hån....

2011-05-19 @ 11:38:32
Postat av: SSK

Skarphagensyndromet. Man spelar absolut tuffast / fulast i serien, men så man får en egen törn, då jävlar ramlas och skriks det. Får man ett kort är det fel, får inte motståndarna kort är det ett hån! Herregud!

2011-05-19 @ 12:28:29
Postat av: Mr P

SSKWORD!!

2011-05-19 @ 12:32:37
Postat av: En skam

Skarphagens uppträdande både i år och föregående år är en skam för fotbollen. Ledningen bör genast ta tag i dessa problemen!!! Pinsamt hagen!!

2011-05-19 @ 15:38:45
Postat av: Kenneth Frank

En skam att inte våga skriva sitt namn!

2011-05-19 @ 17:41:39
Postat av: Saltis

Kan inte annat än att hånskratta åt Saltis som har "maximal otur". Mot svärtinge har man 1 farlig boll i stolpgen i matchinledningen. Nästa ramträff tar i ribban och 2 (!) sista spelarna på den bollen är svärtingeförsvarare och bollen går i en retsam båge över målvakten, i ribban och landar framför fötterna på en Saltisspelare som lägger in den i öppet mål. (Maximal otur för svärtinge!!! inte för Saltis) Nästa ribbträff som tydligen är maximal otur för saltis är när de slår en skyhög hörna som den starka vinden tar tag i och blåser ned i ovansidan av ribban och går till inspark. Att svärtinge sedan nekas 2 straffar och själva har ett skott i ribban nämns självklart inte för Saltis med den maximala oturen.

2011-05-19 @ 17:49:01
Postat av: Bra där?

Bra kommentar Engdhal

2011-05-19 @ 18:01:08
Postat av: orka

lägg ner...allt skitsnack.. sist jag kolla så brukade inte tabellen ljuga...när kommer en update?

2011-05-19 @ 18:03:46
Postat av: Re: Saltis

Du får se till helheten och inte individuella fall. Jag tror inte Saltistränarna pratade om enbart Svärtingematchen utan de oflyt som präglat laget överlag på senaste. Sen kommer deras kommentarer givetvis vara lika vinklade som jag är säker på att dina är för Svärtinge.

2011-05-19 @ 20:04:25
Postat av: Balotelli

http://divisionfem.blogg.se/

2011-05-24 @ 00:08:29

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0